KUI HALB! ⟩ Levinud iluprotseduur muutis naise hotellitoa justkui kuriteopaigaks

Elu24
Copy
Levinud iluprotseduur muutis naise hotellitoa justkui kuriteopaigaks.
Levinud iluprotseduur muutis naise hotellitoa justkui kuriteopaigaks. Foto: Kuvatõmmis TikToki videost.

Triibuline kael, oranžid käed, kahtlane roheline värv – mille kõigega oleme valmis silmitsi seisma, et endale vaid see kaunis kuldne jume saada. Isepruunistaja nalja paraku ei mõista ning selle loo peategelane õppis seda eriti ebameeldival moel.

Õnnetusi ikka juhtub, aga mõnikord juhtuvad need kohe eriti valel ajal ja vales kohas. Ühel naisel õnnestus isepruunistajat kasutades rikkuda ära hotellitoa voodipesu. Ja me ei räägi siin mõnest pisikesest plekist... Voodi nägi välja nagu oleks seal keegi mõrvatud!

Sellisesse olukorda sattus tikokker Gemma, kes oli kasutanud isepruunistajat enne magamaminekut. Lootuses netirahvalt abi saada, postitas ta olukorrast klipi ühismeediaplatvormile TikTok. «Kui sa kasutad hotellis isepruunistajat ja see näeb välja nagu kuriteopaik... Mida ma teen?» küsis ta oma vaatajatelt.

«Maksa linad kinni,» vastas üks inimene.

«Mul juhtus midagi sarnast viietärnihotellis...» märkis järgmine, kes paistis Gemma valu mõistvat. «Kunagi olin Kreekas hotellis ja värvisin juuksed punaseks. Pärast seda pesin juukseid uuesti ja kogu rätik oli punane...» jagas kolmas oma lugu.

Mitmed vaatajad soovitasid Gemmal ise koristaja poole pöörduda ja talle olukorda selgitada. «Töötan hotellis ja ausalt öeldes olen näinud palju hullemat, seega ära muretse. Anna töötajale lihtsalt teada, et see on võltspäevitus ja mitte veri,» lohutas üks.

Kui hull asi täpsemalt oli, näed allolevast videost:

@gemmaramlal

##deepbreath ##faketanfail ##sorryhousekeeping ##forgiveme

♬ Oh No - Kreepa
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles