«Talendijahis» näeb kirevat osalejate paraadi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu võitis «Talendijahi» saate peastarvutamise maailmameister Kadi Liis Saar.
Mullu võitis «Talendijahi» saate peastarvutamise maailmameister Kadi Liis Saar. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Talendiotsingu saatesse on Kanal 2 avalike suhete juhi Heili Klandorfi sõnul saabunud väga erinevate oskustega inimeste osalemissoove. «Meil on näiteks Rubicu kuubiku kokkupanija, showbaarmen, noored bändid, ooperilaulja, kes muidu hoopis muuga leiba teenib, ja jõumees,» loetles ta.


Klandorf lisas, et kevadhooajal algavas saates purustatakse isegi maailmarekordeid. «Näeb ühte omapärast trummimängu maailmarekordit ning rekordiüritusega astub üles ka juunioride klassi maailmameister jõutõmbes,» nentis ta.



Klandorfi kinnitusel on kõigil andekatel inimestel just praegu viimane võimalus oma osalemissoovist teada anda.



«Ühtegi oskust ei tasu alahinnata, sest saatest kedagi välja ei hääletata,» kutsus ta inimesi üles. «Mida iganes sa teha oskad, tule ja näita meile.»



«Tahame leida veel neid, kes miskipärast arvavad, et ei vääri enda näitamist – tihtipeale on just nende inimeste hulgas uskumatuid talente ja leide,» jätkas Klandorf. «Veebruari jooksul on viimane võimalus endast teada anda.»



«Talendijahi» peaauhind on 500 000 krooni ja igas saates on võimalik võita 10 000 krooni. Infot registreerimise kohta saab aadressil kanal2.ee/talendijaht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles