Peeter Võsa Tšornobõli seiklusest: kuidas ma ütlen Ukraina memmele ära, kui ta heast südamest puskarit pakub!

Kristiina Reimand
, Reporter/toimetaja
Copy
Peeter Võsa
Peeter Võsa Foto: Kanal 2

Täna annab «Õhtu!» saates intervjuud ei keegi muu kui legendaarne Peeter Võsa. Mees muljetab «Õhtus!» hiljutisest reisist Tšornobõli, kus filmis tuleval pühapäeval teles linastuvat erisaadet. 

Kui Võsa Petsi käest küsida, mida televaataja uuest saatest ka oodata võib, on vastus konkreetne: ««Võsareporter», aga kiirituskeskkonnas. Ja vene ja ukraina keele segune.» Ehkki saade tõotab tulla mahlakas, ei antud selle filmimiseks aega rohkem kui kaks päeva. Küll aga hellitab Peeter lootust, et kui mõne projekti raames õnnestub Tšornobõli tagasi minna, siis «nüüd on tee selge ja inimesed tuttavad». «Nii et järgmisel korral läheb viieks või kümneks päevaks,» lisab ta.

Pandeemia mõjutas reisi samuti ning süüa sai vaid bensujaamadest. «Restoranid olid kinni, hotellid kinni, maga või autos,» kommenteerib ta. Õnneks autos magama küll ei pidanud, aga üks öö jäi siiski vahele. «Kui me Ukrainast Poolasse sõitsime ühe jutiga, see tuli oma 40-tunnine sõit ära koos piiril passimistega. Ukrainast tulijad otsitakse väga põhjalikult läbi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles