Kinnisvaramaailma sukeldunud Krista Lensin: tegelikult on sellel palju sarnasusi meedias töötamisega

Elu24
Copy
Krista Lensin saates «Õhtu!»
Krista Lensin saates «Õhtu!» Foto: Kuvatõmmis saatest/Kanal 2

Tuntud telenägu Krista Lensin tegutseb juba pikemat aega kinnisvaramaaklerina. Naine rääkis Sten Talivee taskuhäälingus, et tegelikult on maakleri- ja meediatööl palju sarnasusi. 

Pärast Kroonika peatoimetaja kohalt lahkumist otsustas Lensin meediatööst puhata. Siiski otsis ta väljundit, kus meediamaastikule sarnaselt aitaks kaasa suhtlemine. «Oleks lauslollus jätta kõik, millega sa oled elus hakkama saanud, kõrvale,» selgitas ta seda. «Mind tõmbas kinnisvara puhul see, et suhtled hoopis teistsuguste inimestega.»

Naise sõnul saab paralleele tõmmata ka meediatööga. «Minu saated, nagu «Maamees otsib naist», «Sind otsides», «Üksikvanem otsib kaaslast», need on kõik otsimise ja aitamise ja leidmise saated olnud. Ka kinnisvaras sa otsid kellelegi kodu, tekib sama suhtlemine, sa tahad kedagi aidata,» ütleb ta ning lisab, et abistamisel on kinnisvaras suur osa. «Me ainult ei müü ega osta lihtsalt, me aitame leida kodusid.» Naise sõnul oli tal aega ja võimalust läbida sel alal palju kursuseid. Siiski tegeleb Lensin maakleritöö kõrvalt ka teiste projektidega. «Praegu on muid asju lihtsalt kõrvale tulnud, aga mulle väga meeldib see töö, suhtlemine erinevate inimestega on seal väga põnev.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles