TREILER ⟩ Cannes'i festivali suures avafilmis «Annette» sünnib eriline staaribeebi

Spekter
Copy
Foto: Filmikaader

Tänavuse Cannes'i filmifestivali avafilmiks on muusikal «Annette», mille peaosades astuvad üles Marion Cotillard ning Adam Driver. Eile ilmus salapäraselt fantaasiaseguse linaloo treiler.

 

Tegu on suurejoonelise stiiliga Prantsuse filmilavastaja Leos Caraxi («Holy Motors») ingliskeelse filmidebüüdiga. Lugu jutustab provokatiivsest püstijalakoomikust (Oscari-nominent Driver) ja tema naisest (Oscari-võitja Cotillard), kes on maailmakuulus ooperisopran. Paari glamuurne elu võtab ootamatu pöörde, kui neile sünnib tütar Annette, kellel on väga eriline anne.

Kuuldused sellest, et 1984. aastal oma debüütfilmiga «Boy Meets Girl» Cannes'i festival debüteerinud režissöör plaanib teha ingliskeelse filmi, on liikunud juba aastast 2016. Naispeaosalise rolli kaaluti lisaks Cotillardile kõlakate kohaselt ka Rihannat ja Rooney Marat ja Michelle Williamsit. Kuna võtted venisid Driveri ülesastumise tõttu «Tähesõdades», siis sai naispeaosa hoopis Cotillard.

Lugu on üles filmitud 2019. aasta augustis Los Angeleses, Brüsselis ja Brugges, samuti kohati Saksamaal – Münsteris, Kölnis ja Bonnis. Filmi muusika autorid on kaasstsenaristid kollektiivist Sparks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles