Propeller ja Kurjam jagavad lava

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kurjam
Kurjam Foto: Kurjam

Laupäeval 4. veebruaril esinevad Rock Cafes Eesti punkmuusika raudvara Propeller ja üle 15 aasta tegutsenud Kurjam.

Koloriitne punkansambel Propeller on suutnud rohkem kui 30 aasta jooksul pöörata pungiusuku tuhandeid muusikasõpru ning bändi nakkav eeskuju on innustanud ka mitmeid noorema põlvkonna muusikuid pilli kätte võtma.

Propelleri karismaatilise laulja Peeter Volkonski sõnul ei ole ta kunagi bändi kontsertide täpset arvu kokku lugenud, kuna pole seda oluliseks pidanud ja kümnete muude asjatoimetuste kõrvalt on sellisteks asjadeks ka keeruline aega leida, ent arvatavasti on iga Eesti rokisõber vähemalt korra elus mõnele Propelleri kontserdile jõudnud.

Laupäevasel kontserdil on Volkonski sõnul koos staažikate rokitaatidega tõenäoliselt lavale oodata ka üllatuskülalist, kuid esialgu jääb see siiski saladuseks. Õhtu peaesinejat toetab getopungi powertrio Kurjam, mis kandideerib albumiga «Kuumalaine Stroomi rannas» Eesti Muusikaauhinnad 2012 parima alternatiivalbumi auhinnale.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles