KUUMAD FOTOD Nõiasaatest tuntud kaardimoor Vicery jagab netiavarustes kelmikaid kaadreid

Elu24
Copy
«Eesti selgeltnägijate tuleproov»: nõid-kaardimoor Vicery
«Eesti selgeltnägijate tuleproov»: nõid-kaardimoor Vicery Foto: TV3

«Eesti selgeltnägijate tuleproovi» käesolevas hooajas üles astunud nõid-kaardimoor Vicery jagab endast sotsiaalmeedias vägagi kelmikaid fotosid. Tundub, et see on paljudele meeltmööda – naisel on Instagramis rohkem kui 127 000 jälgijat.

Vicery lahkus saatest 5. aprillil eetris olnud jaos, millele eelnes suur tüli tema õpetaja maag Geiduga.

Nõid-kaardimoor avaldas siis, et ei soovi enam maag Geidu õpilasena jätkata. Vicery kindel soov oli projektis töötada oma esimese õpetajaga, kelleks oli maag Anzori. «Ma arvasin, et alustan Anzoriga ja me lõpetame ka koos. Meil oli palju erinevaid strateegiaid, plaane, kuidas ülesandeid lahendada, mida juurde õppida,» selgitas Vicery. 

«Nüüd on mind visatud situatsiooni, kus ma olen üksinda. Minu endine õpetaja on nüüd nagu minu rivaal, nagu vaenlane,» lisas naine. 

Maag Geit ütles, et Vicery ei saa lihtsalt aru, kuidas ta töötab. «Ma ei tea, kas ta ei osanud või ei tahtnud, aga ta ei küsinud ka. Mida ma siis õpetan, kui mult ei küsita,» sõnas mees.

Fännidest kaunil kaardimooril aga puudust ei tule – tema Instagrami kontot jälgib rohkem kui 127 000 inimest, keda naine aeg-ajalt ka kergelt paljastavate kaadritega kostitab.

Alloleva foto peale tehti Viceryle aga ahvatlev ettepanek kohemaid Itaaliasse kolida ja võõra härraga abielluda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles