VIDEO ⟩ Zevakin ja Rannamaja-Viktoria raksus: kuidas pärast sellist juttu sa üldse linna peal julged käia?

Elu24
Copy
Foto: Kuvatõmmis/TV3

Zevakini viimane «Rannamaja: raju reede» reaktsioonivideo tegi ootamatu pöörde. Juutuuber võttis neiu ette tema ebaviisakate kommentaaride pärast ja edasi läks kõik allamäge...

Juutuuber Andrei Zevakini viimane «Raju reede» reaktsioonivideo kujunes tõeliseks tulevärgiks. Nagu vaadatava saate osaliste vahel kerkinud pingetest poleks piisanud, sattus Zevakin video jooksul ka Viktoria Martinsoniga tõeliselt veidrasse sõnavahetusse.

Kõik algas sellest, kui Zevakin ja tema sõber Robin üllatusid Viktoria kommentaari peale. «Ma arvan, et ma olen välimuse poolest ilusam kui tema!» teatas ta ühe kosjasobitajana vaheklipis saatekülalise, 19-aastase neiu Kristiine kohta.

«Kes räägib nii!» pahandas Zevakin seepeale. «Kuidas pärast sellist juttu sa üldse julged linna peal ringi käia?» päris ta lisaks. «Ma kirjutan Viktoriale, et ma olen ilusam kui tema,» tuli aga Robinil loominguline mõte.

See ei jäänud ka vastuseta. «Seda on väga tore kuulda,» vastas rannamajaline. Andmaks Viktoriale aga mõista, millest jutt, saatis Robin talle ka klipi käimasolevast filmimisest ja Zevakinist. «Viktoria, selles suhtes... Ma olen ka ilusam kui sina,» teatas viimane.

Seda Viktoria aga andeks ei andnud. «Kamoon, kutid, te olete reisil ja teil pole midagi muud teha kui «Rannamaja» vaadata?» küsis ta häälsõnumis. «Ei kannata reaalselt,» torkas ta. Seepeale pahvatas Zevakin meeletult naerma.

«Viktoria lihtsalt tegi meile üks-null praegu!» naeris juutuuber. «Igaüks saab aru, et see sõnum ei ole midagi väärt,» arvas aga Robin. Zevakinil oli aga tuju puhta rikutud. «Ma ei taha seda «Raju reedet» enam vaadata!» protestis ta, kuid sõber veenis teda siiski missiooni lõpule viima.

Vaata kõnealust osa ka videost!   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles