VEIDER VÄRK ⟩ Mis siin toimub? Google Mapsi tänavavaade pani netirahva kihama

Elu24
Copy
Foto: Google Maps

Netirahva seas tekitab omajagu küsimusi pilt Google Mapsi tänavavaatest, kus kaks meest seisavad redelil ning üks valab teisele vett pähe.

Kaarditarkvaral Google Maps õnnestus Ameerika Ühendriikides Marylandi osariigis jäädvustada mehed, kel parasjagu pooleli mingi eriskummaline protseduur. Samal ajal kui ühel neist on seljas tavaline sinine särk ja beežid püksid, paistab teine olevat üleni tualettpaberisse mässitud.

Redditisse postitatud pildilt võib näha, et mõlemad mehed seisavad redelil ning üks valab teisele pudelist vett pähe. Vaatepilt tekitab inimestes arusaadavalt rohkem küsimusi kui vastuseid.

Üks Redditi kasutaja küsib: «Miks nad mõlemad redelitel on?» Teine pakub seepeale: «Äkki selleks, et kaamerale lähemale jõuda?»

Järgmine Redditi kasutaja tahab teada: «Miks nad onu Larry tualettpaberisse mässisid? Ja mis selle veega on? Selgitage mulle, mis siin toimub?!»

Kolmandat huvitas hoopis see, miks on osa redeliastmeid udustatud (enamasti udustatakse vaid selleks, et inimestele privaatsus tagada).

Mida sinu arvates pildil olevad mehed parasjagu teha võisid? ? Viska pilk peale!

Google Mapsi tänavavaade Marylandis.
Google Mapsi tänavavaade Marylandis. Foto: Google Maps
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles