PILDID Skandaalne juutuuber Jeffree Star sattus raskesse avariisse: auto päästis meie elu!

Elu24
Copy
Jeffree Star sattus avariisse. Elu24 kollaaž.
Jeffree Star sattus avariisse. Elu24 kollaaž. Foto: Twitter/Jeffree Star

Skandaalne juutuuber Jeffree Star teatas nädalavahetusel Twitteris, et sattus raskesse autoõnnetusse, kuid ta auto päästis tema ja kaasreisija elu. Mõlemad autos olijad kandsid turvavööd. 

Juutuuber Jeffree Star ütles, et tema Rolls Royce päästis tema ja ta sõbra elu, kui nad sattusid raskesse autoõnnetusse. Avarii juhtus Wyomingi osariigis. 

Mõjuisikul olid piinavad valud peale õnnetust, kus ta auto sattus mustale jääle ja lendas kolm korda üle katuse. Lisaks Starile viibis autos ka suunamudija lähedane sõber ja meikar Daniel Lucas. 

Star on nüüdseks haiglast välja kirjutatud ja kannab kaelatuge, samal ajal kui Lucas on endiselt haiglas ja sõidab Las Vegasesse operatsioonile. Star kirjeldas Twitteris ka sõbra seisundit, kel pidavat olema mitu sisemist vigastust. Kuna mehel on seljataga võitlus käärsoolevähiga, pööravad arstid talle eriti palju tähelepanu. 

Laupäeval jagas Jeffree Star Cosmeticsi omanik õnnetuse järel oma autost tehtud pilti. «See oli raske, kui pidin täna oma autot vaatama minema,» kirjutas Star.

«Jumal tänatud, et Rolls Royce on ehitatud tugevast terasest, kuna see päästis meie elu. Aeg paraneda ja kehal puhata lasta,» kirjutas Star Twitteris. 

Päeva varem rääkis mõjuisik oma tervislikust seisundist ja kirjeldas juhtunut kui oma elu üht jubedaimat hetke. «See hommik oli üks õudsemaid hetki kogu meie elus. Olen nii tänulik, et ikka siin olen. Mul on piinavad valud, sest osa mu seljast on katki ja selgroolülidel on murrud. Arsti sõnul võtab paranemine paar kuud, kui ma peaksin täielikult taastuma,» säutsus Star Twitteris. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles