VIDEO ⟩ Uskumatu: juutuuber lõigi kuulsa vabavõitleja nokauti ja pani taskusse 75 miljonit dollarit!

Elu24
Copy
Juutuuberist poksija Jake Paul.
Juutuuberist poksija Jake Paul. Foto: Ethan Miller/AFP/Scanpix

Youtube'i täht Jake Paul võitiski endist vabavõitluse supertähte Ben Askrenit. Mehed võtsid mõõtu Atlantas poksiringis. Paul kuulutati võitjaks tehnilise nokaudiga.

24-aastane juutuuber Paul laksatas juba esimeses raundis korraliku paremsirge, mille peale Askren põrandale kukkus. Askren ajas end siiski püsti ning tahtis matši jätkata. Ringikohtunik oli aga teist meelt ning kuulutas Pauli võitjaks. Askren polnud otsusega rahul ja üritas protestida, aga kohtuniku kõrvad jäid vabavõitleja palvetele kurdiks.

Matš kestis pisut alla kahe minuti.

Pärast kohtumise lõppu viskus Paul põlvili ja puhkes nutma. Seejärel sai mees võidust sellise motivatsioonilaksu, et hakkas ringis kätekõverdusi tegema.

Paul on nüüd pidanud kolm poksimatši ja kõik neist võitnud.

«Ma ju ütlesin, et teen selle esimese raundiga ära. Ütlesin teile, et olen õige võitleja,» rääkis Paul.

Matši eest sai Paul CBSi andmetel 500 000 dollarit, kuid 1,3 miljonit saate vaatamiseks ostetud piletit (ingl pay-per-view) tõid mehele sisse veel üle 75 miljoni dollari, vahendas The Sun.

«Olen neli kuud iga päev trenni teinud. Olen seda väärt. Ma ei tea, kaua pean tõestama, et ma räägin tõsiselt,» ütles Paul.

Kohtumist kommenteerinud räppar Snoop Dog rääkis, et Pauli võit tõi talle sisse kaks miljonit dollarit – just selle summa peale oli ta Pauli võidu peale UFC bossi Dana White'iga kihla vedanud.

Paulil on sotsiaalmeedias üle 20 miljoni jälgija. Laupäevase matši kaotanud 36-aastane Askren on aga tuntud kui läbi aegade üks kehvemaid püstivõitlejaid vabavõitluses. Samas sai mees oma karjääri jooksul 19 võidu kõrval vaid kaks kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles