Seekord uurime, mis näitab sünnikaardis, kuidas loome küllust ja milline on meie suhe rahaga. 

Astroloogilises kaardis räägib inimese ressurssidest kõige rohkem 2. maja. See piirkond on seotud otseselt raha ja väärtustega. 2. maja näitab ka, millised on inimese loomulikud talendid, mida ta külluse loomiseks saab kasutada ning kuidas ta rahasse ja selle loomisesse suhtub.

Seoses ressurssidega on oluline ka 2. maja vastas asuv 8. maja, mis lisaks intiimsusele ja partneriga sulandumisele on seotud ka ressursside jagamise ja sulandumisega. 8. maja räägib võimalikest sissetulekutest, mis tulevad teiste inimeste või organisatsioonide kaudu nii, et inimene ei pea selleks ise otseselt tööd tegema.  

Seekord keskendume aga eelkõige 2. majale, mis kirjeldab meie loomupäraseid andeid, väärtusi ja võimet luua oma isiklikke ressursse.

Selleks, et neid valdkondasid oma elus mõista, tuleb uurida, millises tähemärgis see maja sinu sünnikaardis asub ning kas selles pesitseb mõni planeet. Samuti tuleb uurida, mida teeb selle maja valitseja sinu sünnikaardis. Maja valitseja on planeet, mis valitseb tähemärki, milles majatipp ehk alguspunkt on.

Tähemärkide valitsejad

Jäär - Marss

Sõnn - Veenus

Kaksikud - Merkuur

Vähk - Kuu

Lõvi - Päike

Neitsi - Merkuur

Kaalud - Veenus

Skorpion - Marss ja Pluuto

Ambur - Jupiter

Kaljukits - Saturn

Veevalaja - Saturn ja Uraan

Kalad - Jupiter ja Neptuun

Näiteks kui 2. maja on Kaaludes, on selle maja valitseja Veenus. Siis tuleb uurida, kus asub Veenus sünnikaardis ja milliseid aspekte see teiste planeetidega teeb. Kui Veenus on 5. majas ja teeb trigooni Jupiteriga 10. majas, siis see näitab, et oma talendid leitakse läbi loovuse või laste (5. maja) ja autoriteedid või laiem üldsus tunnustab seda ning avardab selle inimese võimalusi (trigoon Jupiteriga 10. majas). Maja valitseja asukoht ja aspektid kaardis näitavad läbi millise muu valdkonna ja milliste vahenditega inimene oma küllust loob. Samuti näitab see, millises eluvaldkonnas tema talent avaldub.

Kommentaarid
Copy