Tantsukingi Koit Toome veel varna ei riputa

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome
Koit Toome Foto: Margus Ansu

Koit Toomel ilmub jõuludeks uus akustiline album «Allikas» ning laulja on kindel, et peale tantsusaate lõppu vaibub ajakirjanduse huvi tema eraelu vastu ja oluliseks muutub jällegi tema kui muusik.

«Ma arvan, et peale seda tantsusaadet varsti ikka jahtub maha natuke ja kõiki ei huvita nii palju see, kellega ma kohvil käin,» vahendab reporter.ee Koit Toome sõnu.

See on muusiku plaat üle seitsme-kaheksa aasta: «Mul on nii hea meel, et ma jõudsin selle tiheda tantsusaate ja nende trennide kõrvalt ikka plaadi valmis. Minu arust tuli üks kena ja tore plaat. Ja kõik sõbrad, kes mul seda kuulanud on, et kõigile väga meeldib igal juhul.»

«See peaks sobima pimedateks talveõhtuteks hästi. Ja mul juba mitu tuttavat suutsid sellel karbi ära lõhkuda, selle pärast, et inimesed ei saa seda karpi lahti. See on vist tõesti natuke nagu see uus Kalevi kommipaberi pakend. See käib tegelikult väga lihtsalt ja ei ole vaja üldse jõudu kasutada aga paljud hakkavad kohe kangutama,» seletas Toome uut tüüpi plaadiümbrise kasutamise keerukust.

Tantsukingi Toome veel varna riputada ei saa: «Tantsimisega on nii, et mis siin salata, see saaga ei saa veel läbi. Meil on juba paari päeva pärast Kerttuga tantsuesinemine, kus on vaja kolm tantsu Vanemuise kontserdimajas tantsida.»

Oma tantsupartneriga Koit Toome igapäevaselt ei kohtu. «Nii kui meil pühapäeval oli finaalsaade, siis esmaspäeva hommikul sõitis Kerttu kohe ülikooli. Ta üritab oma kooliasjadega järje peale saada, sest ta polnud tänu saatele kuu aega kooli jõudnud, aga ta üritab see aasta lõpetada,» seletas mees.

«Nii et tema on Tartus ja mina olen siin aga eks me ikka saame kokku. Meil on vaja proove ja trenne teha, et esinemised ära teha.»

«Aga tegelikult elame me mõlemad Nõmmel ja me elame suhteliselt ligidal üksteisele ja ma arvan, et me ikka pidevalt saame kokku,» paljastas Toome.

Tantsusaade oli muusiku jaoks kõva trenn. «Viis kilo kolme poole kuuga. Et soovitan kõigile, kes tahavad kaalust alla võtta, et hakake tantsima,» rääkis mees oma kaalukaotusest.

«Minu jõusaal oli see, et ma pidin Kerttut tassima kogu aeg. Õnneks ta ei olnud raske. Ma keelasin tal lihapirukate söömise ära, siis kui trennid hakkasid,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles