GALERII ⟩ Tallinnas algasid uue Eesti komöödia «Jahihooaeg» võtted

Spekter
Copy

Sel nädalal said hoo sisse uue Eesti komöödia «Jahihooaeg» võtted. Tegu on Taanis vaatajarekordeid purustanud komöödia eestindatud versiooniga, mille taga on ülipopulaarse «Klassikokkutuleku» tegijad.

Eluga puntrasse jooksnud Eva (Harriet Toompere) on hiljuti lahutanud ja kardab nüüd kaotada nii oma poja kui ka sõbranna Marleeni (Mirtel Pohla) eksmehe (Hendrik Sal-Saller) uuele ja nooremale kallimale Isabelile (Grete Kuld). Et oma positsioonid tagasi võita, läheb Eva koos sõbranna Marleeni ja oma särava rivaali Isabeliga rännakule, mis viib naised kokku ülikoomiliste äparduste, koomiliste tülide, tõelise jahipidamise ja eelkõige iseendaga, et keset jõulusaginat mõista, mis ikkagi elus kõige olulisem on. 

Lisaks eelpool mainitud näitlejatele teevad filmis kaasa mitmed tuntud tegijad: Jan Uuspõld, Priit Loog, Harry Kõrvits, Indrek Taalmaa, Andrus Eelmäe, Kaire Vilgats, Koit Toome, Hendrik Sal-Saller, Haide Männamäe, Kristo Toots, Jürgen Pärnsalu, Marko Mäesaar, Andrus Eelmäe jpt.

Filmi võtteperiood algab saginat täis Tallinnas, liigub sealt edasi kaunile Laulasmaale ja naiste seiklus kulmineerub viimaks Pärnus ja Pärnumaal, kus ootavad ees tuttav mererand ja armsad linnavaated.

«Jahihooaja» originaalstsenaariumi autorid on Claudia Boderke ja Lars Mering, eestikeelse adaptsiooni on loonud stsenarist Martin Algus ja filmi režissööriks-operaatoriks on Ergo Kuld. Filmi produtseerivad koostöös Kassikuld OÜ'ga Kristian Taska (Taska Film), Tanel Tatter ja Veiko Esken (Apollo Film Productions). Filmi heliloojaks on Koit Toome

Eelnevalt on sama meeskonna poolt jõudnud kinolinale Oskar Lutsu film «Talve» ja peagi näeb ilmavalgust samuti Lutsu ainetel vändatud film «Soo». 

«Jahihooaeg» jõuab kinodesse 2021. aasta detsembris. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles