VIDEO ⟩ Meisterjaan õpetab, kuidas TikTokis kuulsaks saada: mul on sulle lahendus!

Elu24
Copy
Meisterjaan
Meisterjaan Foto: Postimees.ee

Miljonite noorte südamed võitnud TikTokist teab nüüdseks iga noor ja vana. Rakenduse populaarsus on toonud endaga kaasa selle, et kuulsaks üritatakse saada ka lühivideoid tehes. Just seda õpetab platvormil ka Meisterjaan!

Jaan Tätte poeg Meisterjaan hullutab Eesti inimesi üha pöörasemate muusikavideotega, kuid nüüd on ta seadnud sammud ka TikToki maailma. Lühikese ajaga on saanud muusikust Eesti mõistes võrdlemisi kõva tegija ja tema videoid vaatavad tuhanded tiktokkerid. 

Eile postitatud videos jagas Meisterjaan õpetussõnu, kuidas kuulsaks saada. Vaid päevaga on tema tarkustega end kurssi viinud pea 13 000 inimest. «Kas TikTokis ei lähe nii hästi, kui sa lootsid? Ära muretse, mul on sulle lahendus!» alustab mees humoorikat videot, milles avaldab Meisterjaani TikToki eduvalemi. 

Esimese asjana toob muusik esile ütlemata olulise asja, ilma milleta kuulsaks ei saa – silmailu. «Ei maksa unustada, et enamik TikToki kasutajad on alaealised,» räägib mees. Meisterjaani sõnul meeldib alaealistele, kui keegi ütleb: «Viina, mulle meeldib viin!» Seetõttu tuleks tema sõnul just nii tehagi.

Muusik pakub välja veel mitu kummalist meetodit. Meisterjaani sõnul toimib ka sõna «seks» kasutamine, narkootikumidest rääkimine ja stereotüüpide teemadel videote tegemine. Üheks tugevaks trumbiks pidavat olema ka rääkimine sellest, kellega sa deitida sooviks. Taustal hõljus samal ajal Seidi Voogre. Huvitav-huvitav!

«Ja nii lihtne see ongi!» lõpetab mees. 

Vaata videot allpool!

@meisterjaan_official

Kas sul on raskusi tik-tokis kuulsaks saamisega? Ole mureta, mul on sulle lahendus! #meisterjaan #eesti

♬ original sound - Päris Meisterjaan

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles