Endine ameerika jalgpallur ja «Unelmate poissmees»: olen homo

Elu24
Copy
Unelmate poissmees Colton Underwood ja 23. hooaja võitja Cassie Randolph.
Unelmate poissmees Colton Underwood ja 23. hooaja võitja Cassie Randolph. Foto: Laura Farr/ADM/MPI/Capital Pictures/LF/ADM/MPI/Capital Pictures

Endine ameerika jalgpallur ja praegune telenägu, ameeriklane Colton Underwood rääkis Good Morning America kolmapäevases saates, et on homoseksuaal. 

«Olen pikka aega enda eest põgenenud..Ja olen homo. Sain asja enda jaoks selgeks käesoleval aastal, järgmine samm on sellest inimestele teada anda,» ütles Underwood.

Underwood oli nooremana väga hea ameerika jalgpallur, aastatel 2014-2016 üritas ta läbimurret ka ala absoluutses tipus NFLi klubides San Diego Chargers, Philadelphia Eaglesis ja Oaklandi Ridersis. Põhiturniiri rivistusse aga ei jõudnud ta üheski tiimis.

Pärast jenkivutikarjääri tõusis Underwood avalikkuse ette tõsielusõudes. Ta osales võistlejana sarjas The Bachelorette ning 23. hooaja The Bachelor-sarjas oli tal peaosa.

«Unelmate poissmehe» tähelepanu eest rivaalitsesid 30 naist. Hooaja võitis Cassie Randolph, kellega Underwood ka aastajagu käis. Paar läks lahku suure riiuga eelmisel aastal, tüli on nii suur, et õigust otsustati minna otsima kohtust.

Cassie Randolph ja Colton Underwood 2019. aastal.
Cassie Randolph ja Colton Underwood 2019. aastal. Foto: imageSPACE/MPI/Capital Pictures/IS/MPI/Capital Pictures/Scanpix

«Jõudsin eraelus seisu, kus oli pime ja paha, mind häirisid paljud asjad, kuid need olid otsitud põhjused. Oleksin pigem surnud, kui teatanud, et olen homo. Usun, et see oli mulle äratuskellaks.»

Underwoodil käisid peast läbi ka enesetapumõtted.

«Los Angeleses oli hetki, kui ärkasin ja arvasin, et ma ei ole ärkvel. Ma ei tahtnud üleval olla. Siis mõistsin, et pean oma elu üle valitsemise tagasi saama.»

Underwood ütles Good Morning America intervjuus, et tänas jumalat, kui ta valiti Unelmate poissmehe saatesse. Ta uskus, et see on vastus palvetele, et ta on ikkagi hetero. 

Colton Underwood koos Cassie Randolphiga. 
Colton Underwood koos Cassie Randolphiga. Foto: RW/MPI/Capital Pictures/RW/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Nüüd tunneb ta ennast paremini.

«Olen õnnelikum ja tervem, kui kunagi varem. Sel on minu jaoks suur tähendus.»

Tõsieluseriaal The Bachelor on USAs äärmiselt populaarne ning Underwoodi kolmapäevast intervjuud tsiteeriti paljudes meediaväljaannetes.

Foto: O'Connor/AFF-USA.com/AFF/PA Images/Scanpix

Seksuaalvähemuste asju ajava organisatsiooni Glaad esindaja Anthony Allen Ramos ütles CNNile, et iga seksuaalvähemusse kuuluval isikul on «kapist välja tulemiseks» oma tee. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles