ÕHTU! VIDEO «Krimi» eksreporterid meenutavad: laibad, löömad ja «Aia, blj*d, sa nahka teed!»

Õhtu!
Copy

Eile tähistas Kanal 2 politseikroonika «Krimi» 800 saate juubel. Sel puhul käis «Õhtu!» saates külas saate pikaajaline endine saatejuht Imre Kaas, kes meenutas koos samuti pikalt «Krimi» reporterina ametis olnud Robert Rooliga saate kõige meeldejäävamaid ja ka hullemaid hetki.

«Need on kõik sellised üsna inetud lood. Me räägime siin ju ikkagi vägivallast ja surnukehadest. Tagantjärele võtad seda kõike kuidagi... mitte huumoriga, aga kergemalt kui ta toona mõne jaoks oli. Kui sa oled igapäevaselt selle asja sees, siis sa ei saa seda nii südamesse võtta,» tõdes Robert Rool, kes saadet kuus aastat juhtis – alates sellest ajast, kui ta oli kõigest 22-aastane nooruk. 

Oma kõige hullemaks mälestuseks krimireporteri päevilt peab Rool üht Õismäe korteris aset leidnud tapmist. «Politsei sisenes korterisse ja tuli välja, et seal oli poeg oma isa ära tapnud. Ja siis hiljem tuli välja, et paar päeva varem oli nende pereema ära surnud – loomulikku surma,» rääkis Rool.

Ka Imre Kaasil on saate aegadest meeles koledusi, mis eal ei unune. «Kui sa tahad, siis ma võin ka sulle kirjeldada, millised seisukorras laipu ma olen selle kaheksa aasta jooksul näinud,» märkis Kaas saatejuht Piret Laosele. Siiski nentis ta, et talle on rohkem meelde jäänud ikkagi saate lõbusamad seigad, «kus on mängus väike alkohol, väike krutski, inimene on lõbusas meeleolus» ja kus naabrid on politsei peale kutsunud. «Mäletan ühte meest, kes kell 2 öösel kuulas, punn põhjas, Terminaatorit ja laulis kaasa. Väga hea bänd, aga ta laulis kaasa sellise häälega, et inimesed arvasid, et midagi on juhtunud ja keegi vajab abi, keegi hüüab appi.» 

Politsei saabudes olevat saanud mehega üsna lõbusale jutusoonele ning klipist sai vaadatud materjal ka YouTube'is, kus on kuulsaks saanud teisedki saates nähtud tegelinskid, aga ennekõike just kuulsa «Aia, blj*d, sa nahka teed!» repliigi autori vahistamise video. Seda viimast meenutasid nii saatejuhid stuudiodiivanil lõbusa muigega ning tuleb välja, et Robert Roolil on siiani selle tuntud lööklausega T-särk kapis.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles