SUVI? ⟩ Tanja Mihhailova läks üheskoos raadiohääl Andi Raigiga telkima

Elu24
Copy
EMA 2021. Tanja Mihhailova-Saar.
EMA 2021. Tanja Mihhailova-Saar. Foto: Erlend Štaub / Jüri Kartul / Kairi Killing

Kuigi suvi on veel kaugel ja kalendris laiutab Aprill, on Skyplusi raadiohääled Tanja Mihhailova ja Andi Raig suvehooajaks valmis ning telk juba püsti. 

Võiks arvata, et armastatud laulja Tanja Mihhailova on häälepaelad pandeemiaajaks puhkele pannud, kuid ei. Naine toimetab juba mõnda aega Skyplusi ridades, ajades päevakajalistel teemadel juttu raadiohääl Andi Raigiga. Raadiotegelaste päevad ei piirdu vaid raadiostuudios kükitamisega, vaid paistab, et ettevõtmisi jagub ka väljaspool stuudioruume. 

Tanja Mihhailova jagas Instagramis lõbusat fotot, mis paistab olevat tehtud matkapoes. Laulja pikutab mõnusalt telgis, ümberringi kõiksugu põnevat matkakraami, et tagada sujuv puhkus. Magamiskotid, grillimisvahendid, piknikutekk, kaelapadi ja palju muud - mida veel tahta. Kaugel küll see suvi on, et saaks isegi kapist telgi välja tõmmata ja sammud metsa seada. 

Kuigi ilmad on veel jahedad, ei keela ju keegi telki poes püsti panna ja end suviselt tunda. Vaata pilti allpool ja anna teada, kas ka sinul on suvine matkavarustus juba oma aega ootamas? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles