Miss Europe Continental on üks neist kurikuulsatest missivõistlustest, mida varjutab kaunitaride pahameel ja halvad kogemused. Missivõistluse nime guugeldades tuleb internetiavarustest välja mitmeid luukeresid, mida missiagentuur hoolega varjata üritab. Agentuuri süüdistavad osalejad rahapettuses, alatus suhtumises naistesse ja hulgalistes valedes. Kutseid võistlusele on laekunud ka Eesti neiudele. 

2019. aastal Miss Europe Continentali võistlusel Eestit esindanud Valeria Vasilieva kinnitab oma kogemuse põhjal kõike internetis räägitavat. Neiu võttis Napolis toimuvast missivõistlusest osa, olles vaid 18-aastane ja ühtlasi ka konkursi noorim osaleja. Jõudes Itaaliasse, ootas missikandidaate ees suur ehmatus, kuna ebakõla lubatu ja tegelikkuse vahel olid uskumatult suur. 

Toitlustus olevat allapoole arvestust, fotograafid ja jumestajad polnud professionaalid ning ka majutus viietärnihotellis oli vaid tühipaljas lubadus. Olukord pidavat olema nii halb, et tüdrukud nälgisid, kohal käis kiirabi ja mitu politseiametnikku. Ka igapäevased tülid modellide ja korraldajate vahel pidavat olema tavapärane nähtus.

Kommentaarid
Copy