MINIMEIKAR? ⟩ Kim Kardashiani andekas tütar eksperimenteerib kosmeetikaga

Elu24
Copy
Kim Kardashiani tütar North West.
Kim Kardashiani tütar North West. Foto: DC/MPI/Capital Pictures/DC/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Tõsielustaar Kim Kardashian (40), kes pea igat oma eluaspekti ühismeedias jagab, armastab oma jälgijatele näidata, kui andekad lapsed ta peres sirguvad. Kardashiani 7-aastase tütre North Westi kunstianne on üks neist asjadest, mida ema uhkelt sotsiaalmeedias demonstreerib. 

Veebruaris kirjutasime, et internetikommentaatorid panid kahtluse alla õlimaali, mille maalis Kim Kardashiani tütar North West. Maal nägi välja niivõrd professionaalne, et inimesed lihtsalt ei tahtnud uskuda, et vaid 7-aastane laps sellise pildiga valmis saaks. Loe rohkem siit: KRIITIKUD KÕHKLEVAD 〉 Kim Kardashiani 7-aastase tütre pintsli all valmis hämmastav õlimaal.

Uhke emme Kim jagas oma Instagramis pilti ka tütre meigist. Esimesed meigikatsetused üllatavad ka ema ennast ja tütre andekus peegeldub pea igal sammul. «Mu loov laps! North katsetas mõnd jumestust, mida ta arvas, et ma võiks oma fotosessioonidel katsetada. Samuti katsetas ta eriefektide loomist, kasutades tualettpaberit ja jumestuskreem, et jätta armi mulje. Ma armastan tema loodud meigi nägemist!» kirjutas Kim. 

Vaata fotot Northi meigist allpool! Paistab, et potentsiaali tüdrukul on, et tulevikus jumestajakarjääri poole pürgida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles