Eesti päritolu näitlejanna Mena Suvari sai esimest korda emaks

Elu24
Copy
Hollywoodi näitlejanna Mena Suvari koos abikaasa Michael Hope'iga.
Hollywoodi näitlejanna Mena Suvari koos abikaasa Michael Hope'iga. Foto: Shutterstock

Paljudele eestlastele tuttav Mena Suvari (42) oli 90ndate lõpus Hollywoodis tõusev täht tänu rollidele filmides «Tabamata ilu» ning «Kuum pirukas». Aprilli alguses sai eesti päritolu näitlejanna 42-aastaselt esimest korda emaks.

Veebruaris 42. sünnipäeva tähistanud Mena Suvari teatas lapseootusest enda isiklikul Instagrami kontol möödunud aasta oktoobris. «Meieni on jõudnud kõige võimsam ja armsam kingitus,» kirjutas Suvari ja lisas, et läbi trauma ning raskuste on ingel tema ja ta abikaasa välja valinud. 

«Sa oled kõik, mida olen eales tahtnud ja kõige olulisem asi,» kirjeldas Suvari oma tulevast last. 

Näitlejanna esindaja kinnitas meediaväljaandele People, et Suvari esimene laps sündis aprilli alguses. «Nii emal kui lapsel läheb suurepäraselt,» kinnitas näitlejanna esindaja. Näitlejanna oli varem avaldanud, et ootab poissi. Poja nimeks sai Christopher Alexander.

Suvari lapse isa on kanadalane Michael Hope (alumisel pildil koos Suvariga), kes päästis näitlejanna sõnul tema elu. Paar kohtus Hallmarki kanali originaalfilmi «I'll be home for Christmas» võtetel 2015. aastal. Hope töötas filmi kunstiosakonnas. Paar abiellus 2018. aastal.

Suvari sündis 1979. aastal Rhode Islandi osariigis Ameerikas. Tema Pärnust pärit isa Ando oli psühhiaater, kelle perekonnanimi Süvari mugandati Suvariks. Näitlejanna ema oli  Andost 24 aastat noorem, töötas õena ning on Kreeka, Norra ja Saksamaa juurtega. 

Suvaril on kolm vanemat venda, kellest üks töötas Ameerika Ühendriikide armees luureanalüütikuna. 2008. aastal tunnistas Suvari «Reporterile», et üks tema vendadest on ka Eestis käinud. Kuigi näitlejanna ise ei olnud tolleks hetkeks isa kodumaale jõudnud, tunneb ta uhkust selle üle, et on eestlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles