VIDEOINTERVJUU ⟩ Koit Toome sai kaaperdatud kontod tagasi tänu IT tutvustele

Elu24
Copy

Täna õhtul Kanal 2 vahendusel teleekraanidele jõudev «Teletop» tegi põhjaliku intervjuu Koit Toomega, kes pea kaks kuud tagasi häkkerite ohvriks langes. Mees on nüüdseks kontod tagasi saanud ja avab pikaks veninud kontode tagasi saamise tagamaid. 

«7 nädalat tagasi kaaperdati minu Facebooki konto. Vabandan kõigi sõprade ees, kes sel ajal said konto alt ebameeldivaid kommentaare või üllatavaid sõbrakutseid,» teatas Koit Toome kolmapäeval oma Facebookis. Sel nädalal sai Koit taas oma sotsiaalmeedia kontod tagasi ja andis selleks puhuks ka väikse intervjuu, selgitamaks olukorda. 

Koit Toome konto hõivas keegi Mohammed Al Zamar. «Kui mina sain mingit viimast informatsiooni, siis kuskilt Ankarast, Türgist tuli kogu see ettevõtmine. Täiesti uskumatu lugu, ma olen selliseid asju ainult kuulnud, aga et midagi sellist võiks minuga juhtuda, see oli täitsa uskumatu,» tõdes Koit. 

Laulja sõnul juhtus temaga kolm asja suhteliselt lühikese aja jooksul. Esiteks võeti temalt üle Facebooki konto, teiseks 25 aastat vana töömeil, mida ta oli pea kogu elu kasutanud ja kolmandaks tegi tema mobiiltelefon tehaseseadete lähtestamise, millega Koit kaotas kolme aasta jooksul jäädvustatud pildid ja videod. 

Saade «Teletop» on eetris juba täna õhtul kell 20.05 Kanal 2-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles