Briti tõsielustaar suri kõigest 38-aastaselt

Elu24
Copy
Tõsielustaar Nikki Grahame.
Tõsielustaar Nikki Grahame. Foto: Can Nguyen/Capital Pictures/Scanpix

Inglanna Nikki Grahame, kes sai tuntuks Briti tõsielusaates «Big Brother», suri pärast pikka võitlust söömishäirega. Ta oli kõigest 38-aastane.

Nikki Grahame sai Suurbritannias tuntuks 2006. aastal, kui ta osales tõsielusaates «Big Brother» (ehk «Suur vend»), vahendab The Sun. Grahame oli fännide seas väga populaarne ja temast sai tõsielusaate tõeline ikoon. Ta naasis tõsielusaatesse 2010. ja 2015. aastal ning võttis osa ka selle Kanada versioonist.

Grahame võitis tõsielusaates paljude südamed eelkõige oma pulbitseva iseloomuga. Kuigi ta ei tulnud kordagi «Big Brother» võitjaks, sai ta Briti televisiooni auhinnagalal kõige populaarsema telesaates osaleja auhinna. 

2020. aasta juunis tähistas Grahame oma Instagramis seda hetke, mil ta esimest korda tõsielusaates osales. «14 aastat tagasi, roosas jänku kostüümis, astusin autost välja ja läksin «Big Brother» majja,» kirjutas Grahame, kes nimetas tõsielusaadet kõige vägevamaks kogemuseks oma elus. 

Kuulsaks saades rääkis Grahame avalikult oma söömishäirest ja kirjutas sel teemal kaks raamatut («Dying To Be Thin» ja «Fragile»). Grahame kannatas anoreksia all aastakümneid ja tema võitlus algas, kui ta oli kõigest 7-aastane.

Koroonaviiruse pandeemia mõjus Grahame tervisele halvasti ja ta tunnistas 2020. aasta novembris, et ta ei suuda järgmise eriolukorraga leppida. Kuude jooksul kogusid naise meeleheitel sõbrad Grahame aitamiseks GoFundMe lehel annetusi ja said kokku ligi 75 000 eurot. Selle eest läks Grahame märtsis söömishäire ravimiseks privaathaiglasse. 

Kahjuks kaotas Grahame 9. aprillil oma võitluse ja suri kõigest 38-aastaselt. «See murrab meie südamed, et keegi nii armas meilt nõnda noorelt rööviti. Nikki ei puudutanud mitte ainult miljonite inimeste elusid vaid ka oma sõpru ja perekonda, kes teda väga igatsevad,» kirjutas naise perekond GoFundMe lehel. 

Alles möödunud nädalal andis Grahame'i ema Sue hommikusaatele intervjuu ja tõdes, et tõsielustaari tervisele mõjus negatiivselt jõusaalide sulgemine. «Söömiseks pidi ta teadma, et ta saab trenni minna, jõusaalide sulgemine oli murettekitav, isolatsioon samuti,» kirjeldas Sue. Grahame ema pakkus, et tütar võiks tema juurde tulla, kuid tõsielustaar tahtis kodus olla. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles