USA näitleja kirjutas prints Philipile ja räppar DMX-ile südamliku järelhüüde, mis ajas fännid vihale

Elu24
Copy
Näitlejanna Kerry Washington kirjutas prints Philipile ja räppar DMX-ile järelhüüde.
Näitlejanna Kerry Washington kirjutas prints Philipile ja räppar DMX-ile järelhüüde. Foto: EMPICS Entertainment/REUTERS/REUTERS/Scanpix/Elu24 kollaaž

Kuninganna Elizabeth II abikaasa prints Philip ja USA räppar DMX surid mõlemad 9. aprillil. Neile kirjutas ühise järelhüüde näitleja Kerry Washington (44), kes oma sõnadega enda fänne hoopis ärritas. 

USA näitleja Kerry Washington oli üks neist, kes eile, 9. aprillil sotsiaalmeediasse prints Philipile ja räppar DMX-ile järelhüüde kirjutas. Näitlejanna otsustas siit ilmast lahkunud meestele kirjutada aga ühise järelhüüde, mis oli naise fännide arvates sobimatu, vahendab TMZ.

Kahele Kuldgloobusele nomineeritud Washintgon kirjutas oma järelhüüde isiklikule Twitteri kontole. 

«Kas keegi teine mõtleb ka, millest DMX ja Tema Kuninglik Kõrgus prints Philip koos taevaväravate ees räägivad? Mu armastus mõlema perekonnale. Puhaku mõlemad rahus,» seisis Washingtoni järelhüüdes, mis oli pühendatud nii räpparile kui ka kuninganna Elizabethi abikaasale.

Praeguseks on Washington oma säutsu ära kustutanud ning TMZ vahendab, et põhjuseks võis olla naise fännide pahameel. Paljudele ei meeldinud tõsiasi, et näitlejanna arvates sai prints Philip koos DMX-iga taevasse.

«Eeldus, et DMX ja see valgenahaline mees lähevad samasse kohta, preili Washington, palun,» oli keegi näitlejanna järelhüüde peale kirjutanud.

«Üks neist laskus räppar Lil Nas X stripparipostiga põrgusse, ja see ei olnud DMX,» põrutas üks ja viitas populaarsele muusikavideole, mis alles hiljuti sotsiaalmeedias palju kära tekitas. Teine lisas: «DMX ja prints Philip lähevad kahte väga erinevasse kohta.»

Paljud soovitasid naisel säuts täiesti ära kustutada. «Sinu kõige jubedam säuts üldse,» teatas üks fänn. Nagu eelnevalt sai öeldud kustutas Washington mõne aja möödudes oma järelhüüde ära ja pole antud teemal rohkem sõna võtnud.

Küllap olid paljud näitlejanna fännid pahased seetõttu, et prints Philipi mainet mustasid läbi aastakümnete tema sageli kohatud kommentaarid teiste rahvuste kohta. Kuigi Philipi puhul võis tegu olla ka talle omase Briti huumoriga, peeti mõningaid tema ütlemisi rassistlikeks, vahendab CNN. Oma hilisemas elus muutus Philip malbemaks, kuid tundub, et paljud pole tema sobimatuid ütlemisi unustanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles