UUED TUULED ⟩ Suunamudija Victoria Villig läheb tunnustatud välismaa kooli õppima

Elu24
Copy
Juutuuber Victoria Villig.
Juutuuber Victoria Villig. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Suunamudija Victoria Villig (20) hakkas pärast gümnaasiumi lõppu täiskohaga sisuloojaks. Nüüd teatas tüdruk, et keerab elus hoopis teise lehekülje.

Villig kirjutab oma kodulehel, et on tegelenud filmindusega juba üle üheksa aasta. «Hetkel on mul neli YouTube'i kanalit üle 36 000 igakuise vaatajaga ning ligi 10 miljoni vaatamist. Mind on tunnustatud 2017. ja 2018. aasta sketšimeistrina.»

Sel suvel saab tuntud suunamudijal kaks aastat 12. klassi lõpetamisest. Pärast keskkooli ta kohe ülikooli õppima ei trüginud. Eile teatas tüdruk Instagrami vahendusel, et asub nelja kuu pärast õppima Ameerika Filmiinstituuti (AFI conservatory). 

2020. aastal nimetati see Ameerika parimaks filmikooliks. Sealne õpe kestab kaks aastat. Esimese aasta kogumaksumus on 77 723 eurot ja teise aasta oma 79 592 eurot. 

Kooli lõpetanute seast leiab palju tuntuid ja edukaid nägusid. Näiteks Terrence Malicki, kelle filmid on kolm korda Oscarile kandideerinud, Patricia Lea Jenkins, kes lavastas filmid «Koletis» ja «Wonder Woman», ning paljud teisedki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles