USKUMATU PILT ⟩ Ema tõi ilmale beebi, kes kandis esimestel elupäevadel 9-kuuse lapse riideid (1)

Elu24
Copy
Ilmale toodud suur beebi. Kuvatõmmised videost. Elu24 kollaaž.
Ilmale toodud suur beebi. Kuvatõmmised videost. Elu24 kollaaž. Foto: Tiktok/Shans1588

Tiktokis jagas ema oma lugu, rääkides, kuidas ta tõi ilmale lapse, kes oli ainuüksi sündides kaks korda suurem, kui vastsündinud muidu. 

Naine räägib TikTokis, et ka arstid olid last ilmale tuues hämmingus ja tegid sünnituslaua taga koos lapsega lausa foto, et ajalooline hetk jäädvustada. Video on kogunud videoplatvormil pea uskumatud 31 miljonit vaatamist. 

TikTokis oli väljakutse, mille raames kutsuti emasid ülesse rääkima, kui palju nende lapsed sündides kaalusid, et nõnda selgitada välja kõige suurem beebi. @shans1588 nägi ideaalselt võimalust, et rääkida oma lugu. «Ah te tahate mängida kõige suuremat beebi? Kohe ma näitan teile,» rääkis Shanon videos. 

Naise sõnul tõi ta lapse ilmale 39. nädalal, keisrilõikega, ja seda kahe arsti juuresolekul, sest beebi oli lihtsalt nii suur. Laps kaalus sündides 6.6 kilo ja oligi ligi 61 sentimeetrit pikk. «Jah, ma tõin ilmale väikelapse, kes veetis järgnevad 11 päeva vastsündinute intensiivravis, olles seal kõige suurem beebi,» räägib ema videos ja tõdeb, et raviosakonnas ei olnud isegi lapsele piisavalt suuri mähkmeid. 

«Ta tuli koju riietes, mis olid mõeldud kuue kuni üheks kuu vanustele imikutele,» naeris naine. Järgnevas videos tõdeb naine, et poiss on terve nagu purikas ja armastab korv- ja pesapalli. 

@shans1588

#stitch with @tawnee117 #greenscreen Meet my 14lb .06 oz baby boy!

♬ original sound - Shans1588

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles