TIISER ⟩ Komöödiasarja «Alo» uue hooaja avaosa näeb tasuta juba nädala pärast

Spekter
Copy

Juba nädala pärast jõuab Elisa Huubi komöödiasarja «Alo» uus hooaeg, mida näeb sügishooajal ka Kanal 2s. Sarja avaosa saavad Elisa Stage'i vahendusel kõik huvilised tasuta vaadata reedel, 16. aprillil kell 20 Elisa Stage keskkonnas, kus linastusele eelneb virtuaalne kohtumine sarja tegijatega.

Hoogsal ning lõbusal otse-eetris toimuval digitaalsel esilinastusel tutvustavad näitlejad sarja lähemalt, heidetakse pilk telgitagustele ja räägitakse, milline näeb sarja filmimine välja keset eriolukorda. Kohal on sarja näitlejad Tõnis Niinemets, Priit Võigemast, Priit Pius, Linda Kolde ja sarja loomisega tegelev meeskond koos režissöör Mikk Jürjensi ning produtsent Karl Kermesega.

Auhinnatud komöödiasari «Alo» räägib autoesinduses töötavast püüdlikust müügimehest, kelle elus ei lähe kaugeltki mitte kõik nõnda, nagu ta sooviks. Konkurents on karm ja tipus püsivad vaid vähesed. Uuel hooajal näeb sarjas nii reetmist kui ka suuri suhteleeke ja vastuolulisi juhtimisstiile, kuid mis täpsemalt toimuma hakkab, näeb juba nädala pärast Elisa voogedastuskanalist Huub.

Vaata sarja virtuaalset esilinastust 16. aprillil algusega kell 20 SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles