Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

KUULA Briti edetabelites rokkivale Rozelli loole valmis akustiline versioon

Copy
Hans Noormetsa ehk Rozell
Hans Noormetsa ehk Rozell Foto: Konstantin Sednev

Eesti tantsumuusika produtsent Rozell, kodanikunimega Hans Noormets, tuli veebruaris välja uue singliga «Fever». Nüüd on valminud loo akustiline versioon.

Muusikaprodutsendi Rozelli värskeimal singlil «Fever» teeb kaasa ka USA laulja Sir Jeremy Green ning selle esmaesitus oli 20. veebruaril Eesti Laulul. Märtsiks olid valminud loost ka erinevad remiksid, mida on kokku kuulatud sadu tuhandeid kordi.

Aastakümneid tegutsenud Briti muusikaajakirjas Music Week on «Fever» lausa kahes edetabelis. Club Upfronti tabelis on lugu 27. kohal, Pop Commerciali edetabelis aga 24. kohal. See pole esimene kord, kui Viljandist pärit Rozelli lugu Briti klubimuusika edetabelites tähelendu teeb. Sarnane edu saatis ka tema sügisel välja tulnud hitti «Critical».

«Samuti on ühes Inglismaa suurimas raadiojaamas KISS FM tulnud palju toetust kohalike raadio DJlt,» avaldas Rozell Elu24-le. KISS FMi raadiojaamas töötab ka Briti üks populaarsemaid diskoreid, kelleks on Majestic. Viimane mängib «Feverit» igas oma saates. 

Kuula nii «Feveri» originaalversiooni kui ka ahjusooja akustilist varianti SIIN:

Märtsis andis Rozell Elu24s oma esimese soolokontserdi. Koroonatingimustes üles võetud kontsert pidanuks linastuma kinos, kuid piirangute tõttu toimus eksklusiivne esilinastus hoopis Elu24 lehel. Kontsert on järelevaadatav SIIT.

Hans Noormets õppis aasta aega muusika produtseerimist Ameerikas, kuid on nüüd viiruspuhangu tõttu peamiselt kodumaal uut materjali ette valmistanud.

Märksõnad

Tagasi üles