JÄLLE! ⟩ Kourtney Kardashian jagas voodis tehtud fotot, mis pani fänne küsima: kas su konto on häkitud?

Elu24
Copy
Kourtney Kardashian.
Kourtney Kardashian. Foto: Xavier Collin/image Press Agency/Xavier Collin/image Press Agency/Scanpix

Eile kirjutasime, et Khloe Kardashiani (36) assistent postitati staari isikliku pildi ekslikult tema Instagrami. Täna on kord Kourtney Kardashiani (41) käes, kelle Instagrami ilmus hommikutundidel samuti küsimusi tekitav foto. 

«Filme vaatamas, aga täna õhtul ei näinud me miskit,» kirjutab Kourtney Kardashian Instagramis. Naine jagas selja tagant tehtud fotot, mille on tõenäoliselt jäädvustanud mõni tema lähedane inimene. Pildi alumises ääres on ka näha, kuidas keegi eemaldab oma kätt Kardashiani pepult. Arvestades, et muidu on Kardashianide pildid kõik professionaalide jäädvustatud ja väikse pilditöötluse läbinud, siis see foto ei paista küll sobivat. 

«Ütle, et su konto on häkitud, ilma et sa ütleks, et su konto on häkitud,» visati kommentaariumis nalja. «Kourtney, see ei ole su privaatne insta!» märkis teine. «Ta teeb filmi,» lisati veel. Viimane vihjas aastaid tagasi internetti lekkinud Kim Kardashiani videole, mis on mõeldud täiskasvanutele. «Ei ole liiga hilja seda veel kustutada,» kirjutas üks. 

Pole teada, kas pilt võib olla seotud sellega, et vaid paar päeva tagasi postitati Kourtney Kardashiani kontole foto ilma tema loata. Omamoodi toetusavaldus õele tundub see olevat küll. Loe rohkem siit: KALLIS APSAKAS 〉 Khloe Kardashiani tiim teeb kõik endast oleneva, et see foto interneti avarustest kaoks

Hea lugeja, anna teada, mis sina arvad, kas foto postitati interneti avarustesse taas ekslikult?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles