Tiktokker Kati Rannamees: kahe lapse vanemad saavad üsna pea suure kahjunõude postkasti! (1)

Elu24
Copy
Kati Rannamees. Kuvatõmmis TikTokist. Elu24 kollaaž.
Kati Rannamees. Kuvatõmmis TikTokist. Elu24 kollaaž. Foto: TikTok/Kati Rannamees

Eestlaste seas TikTokis tuntud Kati Rannamees jagab Facebookis kuvatõmmiseid jõhkratest ähvardustest, mis talle on saadetud. Kuigi naine ei soovinud, et asjad nii kaugele jõuaksid, on ta võtnud ühendust politseiga ja palganud advokaadi. Lapsevanemaid, kellel oma laste tegemistest õrna aimugi pole, võib õige pea oodata postkastis kahjunõue. 

«Mida teeksite teie, kui teie oleksite minu asemel?» küsib Facebookis tiktokker Kati Rannamees, keda on saatnud platvormil suur edu, kuid paraku ka kurjad kommentaarid ja karmi ähvardused. Naine tõdeb, et pole juba ammu midagi Facebooki postitanud, kuid nüüdseks on asi nii kaugele jõudnud, et sekkuma peab politsei. 

«Ma olen ca aasta aega toimetanud TikToki platvormil ning praeguseks on mind jälgimas peaaegu 10 000 inimest. TikTok on asendanud Instagrami ja tulevikus on kõik seal koos,» kirjutab Rannamees. «Selle aastakesega on minu silmad avanenud ja ma tean nüüd, milline põlvkond noori on meil Eestis, kes on küberkiusamises Euroopas esirinnas, üles kasvamas,» lisab ta.

Rannamees teeb endi sõnul TikTokis otseülekandeid pea iga päev ja teda jälgib seal üsna suur hulk inimesi. Ta võttis sõna ka TV3 ajakirjanduslikus telesaates «Laser», kus lahati põhjalikult platvormil toimuvat sõimu ja roppust. «Ma võiks teile tuua siia sadu, kui mitte tuhandeid näiteid, kuidas meie endi seas elavad lapsed, kes vanemate arvates on tublid ja viisakad, mõnitavad kaasinimesi ning ähvardavad nende elu kallale mina,» kirjutab Rannamees, kel ka endal kasvab kodus pisike tütar. 

Abi saamiseks on tiktokker palganud advokaadi ja teinud kaks avaldust ka politseisse. «Kahe lapse vanemad saavad üsna pea suure kahjunõude postkasti ja suure tõenäosusega polnud nendel õrna aimugi, millega nende võsukesed tegelevad,» tõdeb Rannamees. Ta tõstatab lastevanematele mitu küsimust: 

«Kas teie KASVATATE oma last, või kasvab ta ise?

Kas te teate, mis on lapsevanema KOHUS?

Kas te teate, kui palju OHTUSID on internetis?

Kas te teate kui paljud lapsed kannatavad VAIMSE VÄGIVALLA alla internetis?

Kas teie laps USALDAB teid – päriselt?

Kas teie olete oma käitumisega oma lapsele EESKUJUKS?

Kas teie laps on HEA inimene?

KAS TE TEATE, MIDA TEIE LAPS PÄRISELT TEEB?»

Kati Rannamehel on lapsevanematele vaid üks sõnum: «ÕPETAGE OMA LASTELE EMPAATIAT!»

MIDA TEEKSITE TEIE, KUI TEIE OLEKSITE MINU ASEMEL? Ma pole ammu siia FB avarustesse mitte midagi postitanud, kuid...

Posted by Kati Rannamees on Teisipäev, 6. aprill 2021
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles