Tiger Woodsi autoõnnetuse kohta selgusid värsked ja kummalised asjaolud

Elu24
Copy
Tiger Woodsiga toimunud autoõnnetusest selgusid uued asjaolud.
Tiger Woodsiga toimunud autoõnnetusest selgusid uued asjaolud. Foto: SCANPIX/Elu24 kollaaž

Politsei raporti kohaselt ületas USA golfitäht Tiger Woods veebruari lõpus toimunud autoavarii hetkel kõvasti kiirust. Los Angelese lähistel juhtunud õnnetuspaigast toimetati Woods otse haiglasse.

New York Times kirjutas reedel, et politseiuurimise tulemusena on õnnetusest selgunud lisadetaile. Woods ületas kiirust 65 km/h. See tähendab, et mees kihutas teelõigul, kus lubatud suuremaks lubtud kiiruseks oli 70 km/h, vähemalt 130 kilomeetrise tunnikiirusega.

Politsei teabe kohaselt õnnetuspaigas tunnistajaid polnud ning Woods oli sõiduki juhtimise ajal kaine. Seega on õnnetuse peamiseks põhjuseks liigne sõidukiirus.

Õnnetus juhtus Palos Verdes, Californias 23.veebruaril.
Õnnetus juhtus Palos Verdes, Californias 23.veebruaril. Foto: Abc News/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Golfitäht kaotas auto üle kontrolli ja kihutas teelt välja vastu puud. Woods vajutas ka piduri asemel gaasi, kirjutas politsei aruandes.

Woodsi parem jalg sai õnnetuses raskelt vigastada, talle tehti operatasioon. On keeruline ennustada, kas ja millal Woods taas golfiväljakule naasta suudab.

TMZi sõnul liitub õnnetusega ka palju selliseid seiku, mida politsei «ei saanud» juhtumiga seoses alguses avalikkusele rääkida, kuid muutis siiski meelt. 

Nimelt on äärmiselt kummaline, et golfistaarilt ei võetud õnnetuskohas ei alkoholi- ega narkoproovi. Ametnikud jätsid kontrollimata ka mehe mobiiltelefoni, kuigi tavaliselt seda tehakse, et vaadata, keas mees õnnetusehetkel näiteks telefoni kasutas.

Foto: Javier Rojas/Zumapress.com/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles