FOTOD ⟩ Vau! Kristjan Kasearu näeb välja täpselt nagu Hollywoodi hurmur Keanu Reeves

Elu24
Copy
Kristjan Kasearu ja näitleja Keanu Reeves
Kristjan Kasearu ja näitleja Keanu Reeves Foto: TV3/ Scanpix

Tundub, et laulja ja näitleja Kristjan Kasearu (34) läheb aastatega aina paremaks. Tänaseks on mees äravahetamiseni sarnane Hollywoodi tähe ning naiste suure lemmiku Keanu Reevesiga. 

Kasearu postitas sotsiaalmeediasse pilte fotoseeriast, kus näeb välja täpselt nagu Reeves. Seda kinnitavad ka foto alla kirjutatud kommentaarid. «Eesti seksikaim mees,» hõiskas üks Kasearu jälgija. «Keanu Reeves,» vihjas teine uskumatule sarnasusele Hollywoodi staariga.

56-aastane Hollywoodi hurmur Keanu Reeves sündis Liibanonis Beirutis. Tema ema oli moedisainer ja isa geoloog. Reeves alustas näitlemisega üheksa-aastaselt. Paljud teavad teda sellistest hittfilmidest nagu «The Matrix» ja «John Wick». 

Nagu allolevalt fotolt on näha, sarnanevad Kasearu ja Reeves teineteisele tõesti nagu kaks tilka vett.

Näitleja Keanu Reeves
Näitleja Keanu Reeves Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA/Scanpix

Varem on Kristjan Kasearu uut välimust võrreldud ka eurolaulik Victor Cronega. Ka sarnasust Crone'iga on pea võimatu märkamata jätta.

2019. aastal Eestit Eurovisioonil esindanud rootslase Victor Crone'i soeng ja habe nägid tol ajal välja täpselt samasugused nagu Kasearul praegu.

Kummale mehele Kasearu välimus rohkem sarnaneb, jäägu igaühe enda otsustada.

Victor Crone ja Uku Suviste (seljaga) 2019. aasta Eesti Laulu finaalis Saku suurhallis.
Victor Crone ja Uku Suviste (seljaga) 2019. aasta Eesti Laulu finaalis Saku suurhallis. Foto: Konstantin Sednev/Postimees Grupp
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles