Loomakaitsja Heiki Valner «hobuarmastajatele»: õppige bioloogiat vahelduseks, jobud!

Elu24
Copy
Tuntud loomakaitsja Heiki Valner
Tuntud loomakaitsja Heiki Valner Foto: Peeter Langovits/ Shutterstock

Loomakaitsja Heiki Valner (56) võttis nädalavahtusel ette rahvaalgatusele «AITAB» suunatud kriitikanooled. «Kõik toimus loomulikult kinnises foorumis, kus endid «hobuarmastajateks» tituleerivad sitapead viitsivad oma hobustevihjalikke mantraid vaid endi, mitte hobuste huvides esitleda,» lajatas Valner.

Rahvaalgatusele «AITAB» andis oma allkirja rohkem kui seitse tuhat inimest. Algatuse eesmärgiks oli loomakaitseseaduse oluline parandamine ning see käsitles muuhulgas ka hobuste olukorda. 

Foorumites toimuvat lahates kees Heiki Valneril selgelt kops üle maksa ning mees tegi selle peale ühe ülimalt emotsionaalse blogipostituse.

«Kes kirjutas hobumääruse? See on muidugi vale, aga võtke nii, et MINA kirjutasin maailma praktikast õppust võttes ning valage oma viha minu peale välja. Hobuinimesed ju ei viitsinud tegeleda ning on tänini seda meelt, et seda määrust pole vajagi. Inimesele väga mugav. Hale kamp! Kuradi variserid,» lammutab Valner oma blogis. 

«Mu ööuni saab küll väga oluliselt häiritud. Nali! Tegelikult võttis väga väike «hobuinimestest» osa ning põhirõhk jääb sellele, et omadega tuleb läbi saada ja sitta need obesed. Mina ei taha Teiega läbi saada! Ma ei ole Teie, vaid hobuste poolt! Kusjuures katan ühe päästetud hobuse ravi- ja elukulud täies määras eraisikuna kuni ta surmani. Olen nüüd omanik ja spetsialist? Vaevalt küll,» jätkab mees.

«Kes tegi selle neetud määruse kavandi? Tahate vaenlast? No võtke siis mind vaenlasena, kes teie sissetulekut kärpida tahab ja hobuseid elusihingedena kohelda käseb! Tunnihobused! Fuck off! Oleks ma tõeline hobusesõber, siis ma tuleks ja laseks nad maha! Sellist elu ei vääri keegi. Kogun veel julgust, täna veel arg, aga ükspäev äkki tulengi...»

«Ma pole teie, vaid hobuste sõber ja mul on savi, mida isehakanud spetsid arvavad. Õppige bioloogiat vahelduseks, jobud!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles