Unistuste printsessiks kandideerijad pidid läbima ka tantsutrenni.
Unistuste printsessiks kandideerijad pidid läbima ka tantsutrenni. Foto: Mardo Männimägi

Kevadel jõuab TV3 ekraanile tõsielusari "Unistuste printsess", milles peavad paarkümmend Eesti naist avaldama muljet rikkale välismaa mehele.

"Uue sarja keskmes on Eesti naised ja välismaa mees ehk tegemist on kirgi kütva tõsielulooga, kus rikas väljamaa poissmees otsib Eestist unistuste printsessi," seletas TV pressiesindaja Annely Adermann. "Saates on tubli annus flirti, glamuuri ja romantikat aga ka intriige, rumalust ja reetmist."

Adermanni seletuse järgi pidid umbes 20 saatesse valitud Eesti naist avaldama jõukale välismaa mehele muljet. Saatesarja võitjale, kelle mees valib oma unistuste printsessiks, on välja pandud kopsakas auhind.

"Tegu täiesti ehtsa rikka härrasmehega," avas Adermann. "Ainult seda kokkulepet ei ole, et mees peab lõpuks tüdruku omale naiseks võtma. Võitjale on auhind, mida hetkel veel ei avalikusta."

TV3 teatel pürivad unistuste printsessiks naised väga erinevatelt elualadelt. Saates näeb nii müüjaid, õpetajaid, klienditeenindajaid, kooliõpilasi, kui ka kontoritööd tegevaid Eesti naisi.

Kommentaarid
Copy