VIDEO Lennusaatja ei hoidnud pärast maskireegli eirajatest vabanemist oma emotsioone tagasi

Elu24
Copy
Southwest Airlinesi lennul sattus personaliga vaidlusesse naine, kes tabati ilma näomaskita.
Southwest Airlinesi lennul sattus personaliga vaidlusesse naine, kes tabati ilma näomaskita. Foto: Kuvatõmmis TikToki videost

Southwest Airlinesi lennul sattus personaliga vaidlusesse naine, kes tabati ilma näomaskita. Lõpuks eemaldati pardalt nii sõnavahetusse sattunud naine kui ka tema elukaaslane ning mitte keegi ei paistnud kurvastavat.

Vahejuhtum leidis aset möödunud nädalal Southwest Airlines lennul vaid mõned minutid enne õhkutõusu. Brendani nimelise reisija jäädvustatud videost on näha, kuidas meessoost lennujaama töötaja räägib esireas istuva blondi peaga naisega maskikandmise kohustusest.

Naist kuuleb lennusaatjale ütlemas: «Te ütlete, et ma ei täitnud käsku ja ei pannud maski ette, kui te seda palusite? Kas te tõsimeeli ütlete neile, et ma ei pannud oma maski ette, kui te seda palusite? Te olete valetaja!» Seejärel tõuseb ta püsti ning võtab oma koti pagasiriiulist välja. Taustalt on kuulda, kuidas kaasreisijad selle peale plaksutavad ja häälekalt rõõmustavad.

Mõned hüüavad «nägemist» ja teised «kao lennukist!». Seepeale keerab vihane reisija end hetkeks ümber, näitab keskmist sõrme ning lahkub pardalt. Siis tõuseb püsti ka tema partner ning lahkub samuti.

Peagi pärast paari välja astumist seisab naissoost lennusaatja vahekäiku ja teeb tähistamiseks kiire tantsu. On ilmselge, et paari pardalt eemaldamine valmistas talle suurt heameelt.

Millise tantsu ta täpsemalt tegi, näed juba allolevast videost:

@b_edler56

##karen

♬ original sound - Brendan Edler
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles