Kihlatu kodumaal viibiv Kethi Uibomägi avaldab, mis talle reisil olles raskusi valmistab

Elu24
Copy

Laulja ja saatejuht Kethi Uibomägi sõitis Gruusiasse märtsi keskel. Oma kihlatu maag Anzori kodumaad nautiv Uibomägi on postitanud kuu jooksul ühismeediasse ohtralt reisimuljeid ja avaldas nüüd, millega on tal reisil olles veidi raskusi olnud.

Märtsis põrutas laulja ja saatejuht Kethi Uibomägi Gruusiasse, oma kihlatu Anzor Odisharia kodumaale. Tema sotsiaalmeediat vaadates pole kahtlustki, et eestlanna naudib puhkusereisi täiel rinnal!

Juba sinna jõudes tunnistas laulja, et silmailu on Gruusias palju. Enda sõnul on ta seal näinud ka tõetruud pilti grusiinide eluolust. «Avastamist kui palju veel,» tõdes Uibomägi 14. märtsil.

Päev hiljem jagas laulja pilti Musta mere laevareisist, mille jooksul nägi Uibomägi ka delfiine! Ei läinud kaua, enne kui laulja jagas Instagramis videoklippe sellest, kuidas ta rõõmsalt koos kohalike tänavamuusikutega musitseeris.

Lisaks Gruusia avastamisele tähistas Uibomägi seal ka oma kihlatu sünnipäeva. «Eriti suurelt seda vahvat numbrit ei tähistanud. Sõbrad tulid üllatusena külla enne südaööd ja komandanditunni algust. Sai harjutatud jälle pikkade toostide ütlemist sünnipäevalapsele, vanematele, perekonnale, jumalale, tervisele ja külalistele. Nende meetripikkused toostid pidupäevadel on meile harjumatud, aga kannavad ilusat tänulikkuse sõnumit!» kirjutas Uibomägi möödunud nädalal.

Laulja lisas: «Mulle meeldib, kuidas grusiinid peavad lugu sünnipäevadest ja tähtpäevadest, traditsioonidel on nende elus väga suur roll.»

Nädalavahetusel kiitis Uibomägi Gruusia pealinna: «Tbilisi hommikud on mõnusad ja rahulikud, siis kui terve linn veel magab.»

Eestlanna jagas ka seda, et võttis reisile lugemiseks kaasa Wim Hofi raamatu (pealkirjaga «Wim Hofi meetod» – toim). Seetõttu on Uibomägi algust teinud ka uue harjumusega: «Praktiseerin iga päev tema hingamistehnikaid koos jääkülma dušiga. Külm dušš äratab keha talveunest ja annab energiat pikemaks ajaks, kui tass head kohvi või pikem jalutuskäik.»

Laulja sõnul on nad kihlatuga varsti Eestis tagasi ja ta loodab kõik head harjumused Gruusiast kaasa võtta!

Täna avaldas Uibomägi, et pika puhkusereisi juures on siiski midagi talle veidi raskusi valmistanud. «Reisil olles on keeruline toitumisel silma peal hoida, mu suurim patt on olnud toidukordade vahele jätmine ja kord päevas mugimine. 1-2 korda nädalas olen lubanud ikka ka kohalikke hatšapurisid, khinkali'sid ja juuste,» kirjeldas laulja.

Vaatamata sellele tõdes Uibomägi, et neli nädalat päikesemaa dieeti ei olegi figuurile mõjunud. «Skinny jeans'id mahuvad jalga ka peale hatšapurisid,» rõõmustas Uibomägi.

Lõpetuseks tõdeb aga laulja, et tasakaal on oluline: «Elu peab balansis hoidma ja mitte liigselt muretsema, siis jääb ruumi ka nautimisele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles