UHKE TELEÖÖ ⟩ Eestlased näevad Oscarite jagamise otseülekannet taas Filmzone'i kanalil

Spekter
Copy
93. Oscarid jõuavad Eesti telepublikuni kanalitel Filmzone ja Filmzone Pluss
93. Oscarid jõuavad Eesti telepublikuni kanalitel Filmzone ja Filmzone Pluss Foto: Shawna X

Juba kolmandat aastat on Filmzone eksklusiivne Oscarite telekanal Balti riikides ning toob filmimaailma suursündmuse 26. aprilli öösel ja varahommikul otseülekandena siinsete televaatajateni.

Oscarite ülekanne Hollywoodist algab Filmzone'i Eesti telekanalil ööl vastu esmaspäeva, 26. aprilli kell 01.30 suurejoonelise eel-show'ga ning jätkub kell 03.00 auhinnagala otseülekandega

Gala kordused on kanalil Filmzone ning Filmzone Pluss kavas otseülekandele järgneval nädalal.

Oscarite värskeimatel uudistel hoiab silma peal ning filmifänne galaööl erksana Elu24, mis kajastab auhindade jagamist 26. aprilli ööl otseblogi vahendusel. 

Filmzone ja Filmzone Pluss pühendavad aprilli programmi samuti kuldmehikesele ning kuu jooksul jõuavad vaatajateni mitmed nii Oscari võitnud filmid kui ka sellele nomineeritud linateosed.

Kes tänavu nominatsioonid said ja kuldmehikesi jahtima asuvad, loe siit: Selgusid Oscarite nominendid: vaata, mis filmid juhivad ja kuidas läks «Tenetil»

Vaata 93. Oscarite nominentide väljakuulutamist:

Oscarite jagamist ja gala eel-show'd näevad eestlased 25. aprillil Filmzone'i vahendusel
Oscarite jagamist ja gala eel-show'd näevad eestlased 25. aprillil Filmzone'i vahendusel Foto: Filmzone

Oscarite ülekannet saab Filmzone'i kanalite vahendusel veebis vaadata ka läbi Apollo TV, mida saab konto loomisel 60 päeva tasuta proovida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles