VIDEO ⟩ Mees tekitab naisele piinlikkust tegevusega, millest paljud ainult unistada võivad

Elu24
Copy
Naisele tekitab piinlikkust mehe tegevus, millest paljud ainult unistada võivad
Naisele tekitab piinlikkust mehe tegevus, millest paljud ainult unistada võivad Foto: Kuvatõmmis TikToki videost

Armastatuga kihlumine on elu üks verstaposte, mida inimesed kunagi ei unusta. Tõenäoliselt ei kustu aga mälust ka see, kui kihlatu laskub ühele põlvele muudkui uuesti ja uuesti, sest soovib sulle lihtsalt piinlikkust valmistada.

Sotsiaalmeedia platvormil TikTok on kogunud üle kuue miljoni vaatamise video, kus mees laskub Disneylandi lõbustuspargis korduvalt ühele põlvele, et näiliselt oma tüdruksõbra kätt paluda.

Vaatepildi muudab naljakaks see, et tegelikult on paar juba kihlunud ja mees tahab oma stseene vihkavat tüdruksõpra lihtsalt ebamugavasse olukorda panna.

Mida rohkem abieluettepanekuid mees teeb, seda rohkem see naist häirib ja seda kiiremini ta põgenema hakkab. Tänu paari ühisele sõbrale õnnestub kõik need hetked ka videopilti püüda (aitäh!).

«Ümbritsevad inimesed tõenäoliselt mõtlesid, et ta ei taha temaga abielluda,» märkis üks vaataja kommentaariumis. «Kui ta hakkas seda tegema järjekorras, kus ta ei saanud põgeneda... Ma lihtsalt ei saa! ?» kirjutas teine.

Tõeline abieluettepanek oli videos esineva Kelly Lavery sõnul nähtule täielik vastand. «Ta tegi seda meie majas, ainult koer tunnistajaks. Täpselt nii nagu ma oleksin tahtnud!» sõnas naine Mirrorile.

Vaata videot!

@kelly_kirb

we were already engaged so he knew he could get away with this. We go back in June, wish me luck. ##fyp ##foryoupage ##husbandwifecomedy

♬ Send Me on My Way - Vibe Street
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles