Blogijatepaar Marimell avaldas, kes küsib Eesti suunamudijatest koostöö eest kõige rohkem raha

Elu24
Copy
Marimell
Marimell Foto: Kuvatõmmis TV3Play videost

Blogijatepaar ja turundustegelased Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson, tuntud kui Marimell, käisid Brigitte Susanne Hundiga videoblogi filmimas. Muu hulgas avaldas paar, kes küsib Eestis koostööde eest kõige rohkem raha.

Paari sõnul ei teagi paljud, et lisaks blogimisele on neil ka oma agentuur. «Meil on kliendid, kellele me pakume teenust. Eestis ei ole influencer'eid (suunamudijaid – toim), kellega me ei ole koostöid teinud. Paljud ei tea, et meie seal taga oleme.»

Kui Hunt uuris, kes küsib Eesti suunamudijatest kõige rohkem raha, vastas Mari-Leen Albers kiirelt: «Sina!»

Paar märgib, et nad on nõus maksma, sest teavad, mida nad selle eest saavad. Endi sõnul teevad nad koostööd ka väiksemate suunamudijatega. Albers rääkis, et Hunt küsib koostöö eest 2000 eurot. Selle eest teeb ta kaks Instagrami lugu ja ühe tavalise postituse.

«Okei, ma tean, et sa müüd, aga sa ei tooda mulle rohkem, kui need kaks story't ja üks feed'i pilt. Aga kui ma annan mõnele influkale (suunamudijale – toim), kellel on võib-olla 500 follower'i (jälgijat – toim), ta on nii õnnelik, et ma talle annan ja ta teeb mulle 15 pilti ja ma saan neid ise kasutada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles