LÕBUS VIDEO Vello Vaher ronis imelise kergusega lae alla justkui Ämblikmees

Elu24
Copy
Julgus ise: Vello Vaher teeb kangelaslikke tempe nii laval kui ka riietuse rindel. Kui elu lustiga võtta, polegi midagi karta.
Julgus ise: Vello Vaher teeb kangelaslikke tempe nii laval kui ka riietuse rindel. Kui elu lustiga võtta, polegi midagi karta. Foto: Erlend Štaub

Tsirkusepapa ja akrobaat Vello Vaher ei väsi trikkidega üllatamast. Seekord oli tal varuks väike vigur, mida võib näha paljudes spioonifilmidest. 

«Inspireeritud mu lemmikfilmist «Kill Bill: Vol 1»,» kirjutab Vello Vaher postituses, mille juures on video, kus ta kahe seina toel lae alla ronib. Kui trikimees lage puudutab ja möödujatele märkamatuks jääb, kõnnivad Vello alt läbi tütred Lemme ja Endla Vaher. Ka neil on tõenäoliselt sama vingeid trikke varuks. 

Lemme teeb isa alt läbi käies näo, justkui poleks midagi märganud, ja Endla näitab ka ise väikest painduvustrikki. Seal peres juba igav ei hakka!

Vaata allpool videot, kus Vello kaob spiooni kombel lae alla ja jääb märkamatuks!

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles