NOËP pidi põhikoolis õpetajatele valetama: tol ajal ei olnud eriti «cool» olla tark

Elu24
Copy
Muusik NOËP ehk Andres Kõpper
Muusik NOËP ehk Andres Kõpper Foto: Raul Mee

Andres Kõpper (31), artistinimega NOËP, avas Maria Rannavälja taskuhäälingus «Seinast seina» muusikamaailma telgitaguseid. Jutuks tuli ka muusiku kooliaeg, mis möödus põhikooli ajal lausa kergusega. 

Noorte seas tuntud juutuuber Maria Rannaväli tegi NOËPI ehk Andres Kõpperiga põneva intervjuu, mille käigus Rannaväli uuris, milline õpilane mees omal ajal oli. Andres tõdes, et see vaheldus aastatega. «Olin alguses hästi tubli. Mul oli põhikoolis hästi lihtne, ma ei pidanud kahjuks mitte kunagi õppima. Iseenesest nagu justkui hea, aga sellega kaasnes see, et ma muutusin hästi laisaks. Siis kui ma põhikooli lõpu poole oleks pidanud hakkama õppima, siis mul ei olnud seda harjumust. Kes teab, ehk see õppimise puudumine on mul siiamaani küljes,» muheles NOËP. 

«Tol ajal ei olnud eriti cool (lahe – toim) olla tark või teada asju, siis ma nagu ikka valetasin õpetajatele, et ma ei tea vastuseid, et olla cool,» meenutas mees ning lisas, et sellest algas ta allakäik.  

«Ma selle muusikaga tegelesin jah juba põhikoolis, esinesin mingite asjadega ja gümnaasiumis samuti,» rääkis mees. Ta tunnistas, et noorena ta muusikuks saada ei plaaninud. NOËPI sõnul hakkas ta gümnaasiumi algul ka ise lugusid kirjutama, kuid pidas seda vaid hobiks. Lisaks muusikale on Andrese üheks suureks armastuseks ja hobiks ka huvi filmindus. Ka valdav osa tema muusikavideotest on suuresti tema looming.

Kuula taskuhäälingut SIIT! Muu seas räägiti, milline näeb välja Andrese tavaline tööpäev, kuidas saada üle motivatsioonipuudusest ja mida teha, kui vaim ei tule peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles