MITTE AINULT MEHED ⟩ Lauljatar Desiree hakkas truudusetuid naisi paljastama (2)

Elu24
Copy
Lauljatar Desiree paljastab truudusetud mehed ja naised.
Lauljatar Desiree paljastab truudusetud mehed ja naised. Foto: Kuvatõmmis TIkToki videost / thisisdedsireem

Jaanuaris kirjutasime, kuidas lauljatar Desiree oma TikToki kontol petjatest mehi liistule tõmbas. Nüüd on Desiree otsustanud teha sama naistega. 

«Sain palju kommentaare selle kohta, et miks ma nii seksistlik olen ja ainult mehi proovile panen,» selgitab Desiree enda otsust meeste kõrval ka naiste truudust testida. 

Kui mehi sai Desiree proovile panna enda nime alt, siis naistega oli olukord keerulisem ning lauljatar pidi looma usutava varikonto, et kehastada Instagramis meest.

«Nüüd näeb see üpriski realistlik välja,» ütleb eksperimendiks põhjalikult valmistunud 21-aastane lauljatar. «Mehed! Ootan teie tüdruksõprade või naiste Instagrami kasutajanimesid. Ma kirjutan neile varikonto alt, kus ma kehastan meest. Saame teada, kas teie naine või tüdruksõber petaks teid,» kutsub Desiree mehi üles enda naisi proovile panema. 

Oma varikontol, kus lauljatar meheks kehastub, kasutab ta oma sõbra pilte. Mehelt on ka luba piltide kasutamiseks, kirjutab Desiree ühe video kommentaariumis.

@thisisdesireem

Petmiseksperiment VOL 2: TESTIME NAISI on ALANUD! ##foryoupage ##fyp ##foryou

♬ original sound - Desiree

Ei läinudki kaua aega mööda, kui lauljatar sai juba esimese eksperimendi tulemusi jagada. «Alustan sellega, et kutsun ta kohtingule ja jalutama,» alustab Desiree vestlust «ohvriga» ja põhjendab ideed sellega, et ilmad on ilusad. Teadmatuses neiu uurib, kus kohting toimuks ja palub meheks kehastunud Desireel endast pilt saata. Kui Desiree on saatnud pildi oma meessoost sõbrast, saadab enda teadmata truudusetestile sattunud neiu ka endast pildid ja lisab: «aga ma lühike». 

Testitav neiu, kes väidab end vallaline olevat, nõustubki lõpuks kohtingule tulema ja palub tagatipuks meheks kehastunud Desireel endale e-sigaret osta.

Mis siis lõpuks sai? Desiree selle naisega muidugi päriselt kohtingule ei läinud ja kirjutab video kommentaarides, et tüdruku poiss-sõber otsustas pärast sellist kirjavahetust tüdrukust lahku minna. «Ta kutt ütles, et ootaski seda, sest naisel pidavat veel viis meest olema, » kommenteerib Desiree.

@thisisdesireem

Kui tahad,et su tüdruku proovile panen, ss DMi mulle instas (@desireemumm) ta insta kasutaja ja kirjutan talle varikontolt ##foryoupage ##fyp ##foryou

♬ original sound - Desiree

Jaanuaris otsustas Desiree paljastada truudusetud peigmehed. Lisaks tuli eksperimendi käigus välja, et mitte kõik mehed polnud altid oma naisi petma ning leidus ka neid, kes lauljatari püünisesse ei kukkunud. Loe lähemalt siit

Lauljatar Desiree osales 2018. aastal konkursil «Eesti Laul», kus ta pääses poolfinaali. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles