Brasiiliast pärit Playboy modell kurdab, et pandeemia pani tema seksiisule valusa põntsu

Elu24
Copy

Brasiiliast pärit Playboy modell Fabiana Britto elab hetkel Itaalias, kus koroonaviiruse leviku peatamiseks on kehtestatud ranged reeglid. Naine avaldas hiljuti, et kogu olukord on halvasti mõjunud tema libiidole, mis oli ilma pandeemiatagi madalam kui tavaliselt.

33-aastase Fabiana jaoks on viimased kuud olnud väga rasked. Playboy modell kurtis hiljuti Briti meediaväljaandele Daily Star, et pandeemia on talle halvasti mõjunud ja ta on kaotanud oma seksiisu. «Väga raske on normaalse seksuaalse rutiini juurde naasta,» tõdes Fabina, kes sai 2020. aasta lõpus esimest korda emaks.

Playboy modelli sõnul mõjus ka emaks saamine tema seksiisule, kuid pandeemiaga kaasaskäivad reeglid on olukorda veelgi hullemaks teinud.

«Pärast poja saamist leidsin alati aja, et oma keha eest hoolt kanda ja tegin kodus trenni. Mul läks väga kaua aega, kuni suutsin oma keha jälle aktsepteerida.»

«Praegu elame aga väga stressirohkes ajas. Itaalia on jälle lukus, see tekitab hirmu ja stressi, mille tõttu libiido kaob,» kurvastab modell.

Hetkel loodab Fabiana, et igapäevane joogatund aitab ja ta saab peagi seksiisu tagasi.

Libiido kaotamine raseduse ajal, pärast sünnitust ja rinnaga toitmist on tegelikult väga tavaline nähtus, mida põhjustavad näiteks hormoonitaseme muutus ja väsimus. Juhul, kui libiido ei tule aja möödudes tagasi, tuleks pöörduda oma arsti poole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles