Täpselt nagu vanasti! Triinu Kivilaan jagas ninja-tüdrukute uhiuut bändipilti

Elu24
Copy
Vanilla Ninja liikmed Piret Järvis, Lenna Kuurmaa ja Katrin Siska 2007. aasta veebruaris.
Vanilla Ninja liikmed Piret Järvis, Lenna Kuurmaa ja Katrin Siska 2007. aasta veebruaris. Foto: Marina Puškar

Mullu novembris teatasime, et kunagine populaarne tüdrukutebänd Vanilla Ninja tuleb uuesti kokku. Nüüd saime esimese korraliku vihje, milline bänd 2021. aastal välja näeks!

Mullu novembris teatati, et Vanilla Ninja tuleb pärast pikka pausi taas kokku ning annab välja uue albumi. Ootamatult taasühines bändiga aastaid Šveitsis elanud Triinu Kivilaan, kellest sai 2004. aastal Maarja Kivi asemel ansambli neljas laulja.

«See tähendab, et pärast 15 aastat oleme koos David Brandesega töötanud uue muusika kallal ja erilise üllatusena on Triinu taas bändiga liitunud!» teatas Piret Järvis-Milder Instagramis. Ülejäänud liikmed Lenna Kuurmaa ja Katrin Siska on bändi algsest koosseisust.

Nüüd jagas Kivilaan Instagramis esimest korralikku bändipilti. Naised on esinemisriided selga tõmmanud ja valmis rokkima!

Tänavu veebruaris avaldas Järvis-Milder, et Vanilla Ninja uus plaat peaks ilmavalgust nägema selle aastanumbri sees. «Meil on salvestatud kuus või seitse lugu. Esimene singel tuleb välja lähikuudel,» lisas ta.

Järvis-Milder kommenteeris ka seda, kas Vanilla Ninja pürgib tulevikus uuesti Eurovisioonile. «Vot ei tea, ei saa välistada tõepoolest enam,» jäi ta salapäraseks. Ninja-tüdrukud, nende hulgas Kivilaan, esindasid 2005. aasta lauluvõistlusel Šveitsi ning said looga «Cool Vibes» finaalis kaheksanda koha.

Märtsis alguses paljastas Kivilaan Instagrami videos, et sõidab Tallinna muusikavideo võtetele. «Ma olen üsna põnevil, kuna sellest on kaua aega möödas, üle 16 aasta, nagu te teate. Püsige lainel ja püsige terved, näete meid varsti,» rääkis lauljatar, kes lahkus bändist 2005. aastal.

Triinu Kivilaan esines Vanilla Ninja koosseisus 2005. aasta lõpuni.
Triinu Kivilaan esines Vanilla Ninja koosseisus 2005. aasta lõpuni. Foto: Raigo Pajula/Postimees Grupp

Ülejäänud ninja-tüdrukud tegutsesid triona edasi 2008. aastani. Kuurmaa selgitas kaks aastat tagasi Elmari hommikuprogrammis, et ansambli tegevusele tõmbasid kriipsu peale kahe plaadifirma kohtuvaidlused. «Meil polnud õigust esitada isegi oma hittlugusid. Kogu see olukord venis ja seega vajus ka bändi tegevus ära,» rääkis Kuurmaa ning lisas, et ametlikult pole laiali mindudki.

Millal naisi taas lavalaudadel näeb, pole veel teada, kuid arvatavasti oodatakse kannatamatult koroonapiirangute kadumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles