VIDEO ⟩ Peterburi teel veokile ette trüginud juht sõitis liiklusmärgid maha ja lahkus sündmuskohalt (1)

Elu24
Copy
Mazda ei pannud tähele, et tema rida saab otsa.
Mazda ei pannud tähele, et tema rida saab otsa. Foto: Kuvatõmmis

Praegu Peterburi tee lõpus laiuv labürint ajas Mazda juhil pea nii sassi, et ta sõitis liiklusmärgid maha. Sageli on kellelgi aga pardakaamera, mis sellised sigadused salvestab.

Peterburi tee ja Tallinna ringtee ristmikul on praegu paras segadik ning käänulised ajutised teed ajavad pea ringi käima. Nii juhtus kolmapäeval ka ühe Mazda 6 juhiga, kes ei taibanud mõistlikult ümber reastuda.

Nimelt sõitis ta kõrvuti treilerautoga, mille ette üritas end pikalt pressida. Samas jäi Mazda juhil tähelepanuta selja taga laiuv tükk tühja teed, kuhu oleks olnud palju lihtsam siirduda.

Kinnisidee treileri ette reastumisest viis aga selleni, et kaherealine tee harunes ühtäkki eri suundadesse, kuid Mazda juht seda ei märganud. Nii ta siis sõitiski teeservas olevatele liiklusmärkide otsa. Nähtavasti sõiduk aga liiga hullusti viga ei saanud, sest tal õnnestus august teele tagurdada ja edasi sõita.

Tema õnnetuseks jäi tobe olukord aga tagasõitja pardakaamerale. Seejärel jagati videot edasi ka liiklejate Facebooki grupi Ez-Dunõ 60 000 kasutajale vaatamiseks. Paljude arvates oli see tõeliselt rumal käitumine, kuid nii mõnigi tõi esile, et ajutine liikluskorraldus ajab seal tõesti väga segadusse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles