UUS SAADE ⟩ Tuuli Roosma oma mehest: ta näeb mind nagu puud, mis tema eest päikese ära varjab

Arbo Tammiksaar ja Tuuli Roosma Foto: Konstantin Sednev
Õhtu!
Copy

Täna õhtul kell 20 alustab Kanal 2s uhiuus libadokumentaali (ingl mocumentary) stiilis komöödiasari «Tuuli Roosma mees», milles reisiva telepere seiklused rulluvad lahti hoopis uues võtmes: läbi «kuulsa naise varjus vireleva» pereisa Arbo Tammiksaare vaatevinkli.

«Kui sul on maailma kõige ägedam naine ja kui sa ise oled maailma kõige mõttetum mees, siis kes sa oled? Tuleb välja, et Tuuli Roosma mees,» seisab uue komöödiasaate tutvustuses. «Armastatud teleperes on segased ajad ja Tuuli jaoks tuleb väga suure üllatusena, et tema abikaasa Arbo Tammiksaar tunneb, et ta on kuidagi kogu aeg oma naise varjus.»

Kanal 2 uues komöödiasarjas näemegi, kuidas Arbol saab ühel päeval kõrini, et ta elab täielikult oma naise varjus. Mees paneb otsustavalt jala maha ning astub iseseisvumise teele, rebides end naise käskudest-keeldudest ja rahakotist lahti. Teekonnal iseendani kaotab ta kõik, kuid võidab palju enamat.

«Ta näeb mind nagu mingit hiiglaslikku puud, mis tema eest päikese ära varjab. Minu arvates oleme me alati olnud oma tegemistes täiesti võrdsed partnerid. Nii töös kui ka pereelus. Ja isegi siis, kui meil parajasti reisisarja ei ole ning mina olen muude saadete tootmisega hõivatud, ei ole minu meelest meie peres kunagi sellest probleemi olnud, et tema on kodune,» kommenteerib Roosma.

Arbo on aga teisel arvamusel: «No muidugi ei mõtle puu varjule, mida ta heidab. Puu lihtsalt kasvab nii, kuis jaksab. Ja kui neid puid on palju, siis vilus kenasti pikutanud kütt-korilane ei näegi lõpuks enam päikest ning külmetab end kringliks. Kui sinu elukaaslane on sinu ülemus ning seda sulle ka enese teadmata pidevalt mõista annab, siis mis elu see on!?»

Tuuli aga leiab, et Arbo eluviis on lausa imetlusväärne. «Ma ei heida talle seda ette, vaid ausalt öeldes imetlen, kui hästi ta suudab elada. Ta loeb kodus raamatuid ja vaatab telesarju – asi, mida mina peaksin professionaalsuse hoidmiseks tegema, aga milleks mul ei ole lihtsalt aega. Ta on mulle, vastupidi, väga suur eeskuju elustiili kujundamisel. Nii olen mina sellest aru saanud. Nii et vaatame, mis sellest kõigest saab,» lisab Tuuli.

Vaata saadet otse ja järele Apollo TVs. Konto loomisel teenuse esimesed 60 päeva tasuta!

Telepaar käis uuest sarjast rääkimas ka «Õhtu!» saates, kus Tammiksaar otse-eetris solvus ja stuudiost välja marssis, kui teda Tuuli Roosma mehena tutvustati. Õnneks olevat olnud selle põhjuseks kõigest suur häda, mis sundis kiiruga tualetti otsima. Muu hulgas tuli juttu sellest, kuidas paari kaksikutest pojad vanemate kemplusse suhtuvad ja mis sai Arbo väidetavast kõrvalehüppest, millest kõmuajakirjandus hiljuti kirjutas.

Vaata «Õhtu!» intervjuud:

Vaata saadet otse ja järele Apollo TVs. Konto loomisel teenuse esimesed 60 päeva tasuta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles