VIDEO ⟩ Paarike arvas, et leidis unistuste kodu, kuniks nägi maja treppi (1)

Elu24
Copy
Paarikese unistuste kodu. Kuvatõmmis videost. Elu24 kollaaž.
Paarikese unistuste kodu. Kuvatõmmis videost. Elu24 kollaaž. Foto: TikTok/Themistershade

Miljonid inimesed on vaadanud videoklippe koduotsingul oleva paari TikTokist. Seal näitasid nad ka potentsiaalse uue kodu treppi, mis kiiresti nende meelt muutis. 

Armunute jaoks tundus maja esialgu pesapunumiseks täiuslik. Siis aga märkasid nad vaibaga kaetud treppi, kust naljalt kiiruga üles ei jookse. Kuigi trepp on kaetud vaibaga, on trepiastmed kummalise asetusega ja sealt allakukkumine on arvatavasti ütlemata valus. 

«Mõtlesime sellele (majale - toim) pakkumise teha, kuniks nägime treppi ja ütlesime põrgu päralt ei,» räägiti videos. Sellist treppi ikka iga päev ei näe! Muidugi võiks peale maja ostmist trepi omal käel korda teha, kuid kellel selleks ikka aega ja raha jagub, kui saaks ka kohe klassikalise trepiga maja osta. 

«Kujutage ette, et peate sellest trepist alla kõndima alkoholjoobes,» viskavad inimesed kommentaariumis nalja. «Kui ma tuleks napsusena koju ja näeks neid treppe, siis ma magaksin lihtsalt diivanil,» märgib teine. Video all kiideti ka trepi kujundaja mõtet ja pakuti välja, et plokkidest koosneva trepi võiks värvida must-valgeks, et luua malelaua efekt. 

Kas sina soetaksid omale sellise huvitava trepiga kodu?

@themistershade

#househunting and we said #hellno to these #stairs #house #fyp #comedy

♬ Oh No - Kreepa

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles