Agatha Christie ühe kuulsaima mõrvamüsteeriumi juba eelmisel aastal vaatajate ette jõudma pidanud uue ekraniseeringu «Surm Niilusel» esilinastus lükati juba kuuendat korda edasi, kuid sedapuhku pole probleem enam ainuüksi pandeemias.

 

Pärast 20th Century Foxi filmistuudio omandamist oli Disney tükk aega kimpus filmiga «Uued mutandid», mis ei tahtnud ega tahtnud valmis saada ning takerdus siis pandeemiaprobleemidesse. Nüüd on Disneyl ootamatult käsil järgmine murelaps: mis saab briti näitleja ja lavastaja Kenneth Branagh stiilsest ajastufilmist «Mõrv Niilusel», mida publik juba eelmisest aastast pikisilmi ootab?

Mõrvalugude klassikal põhinev film pidi kinodesse jõudma juba 2019. aasta detsembris, ent jäi siis koroona tõttu vahelduva eduga pausile, kogudes pidevalt uute esilinastuste kuupäevatempleid. Viimastel andmetel pidi staaridest kubisev mõrvalugu ekraanidele (nii kinodes kui ka voogedastuses) valla pääsema septembris 2021, ent siis tabas filmi staari Armie Hammerit seksiskandaal ning järgnes «hävituslaine», mis ähvardab koos võigaste süüdistustega kohtusse kaevatud näitlejaga põhja viia ka filmi, mille ülejäänud tegijad milleski süüdi pole.

Kommentaarid
Copy