Pedofiil Jeffrey Epsteini ekskallimat Ghislaine Maxwelli süüdistatakse alaealise kupeldamises

Inna-Katrin Hein
Copy
USA New Yorgi prokurör Audrey Strauss näitamas 2. juulil 2020 pressikonverentsil Jeffrey Epsteini ja Ghislaine Maxwelli fotot
USA New Yorgi prokurör Audrey Strauss näitamas 2. juulil 2020 pressikonverentsil Jeffrey Epsteini ja Ghislaine Maxwelli fotot Foto: Johannes Eisele/AFP/Scanpix

Ameerika Ühendriikide föderaalprokurörid esitasid pedofiil Jeffrey Epsteini endisele kallimale Ghislaine Maxwellile uued süüdistused, milleks on alaealise kupeldamine ja inimkaubandus.

USA meedia kirjutas viitega prokuröridele, et Maxwell kupeldas ajavahemikul 2001–2004 mitu korda alaealisi tüdrukuid. Siis värvati ka tollal 14-aastane ohver, keda sunniti Floridas Palm Beachis asuvas villas Epsteini masseerima. Ta pidi seda tegema alasti olles.

Väidetavalt olid massaažid seotud seksuaalaktidega. Prokuröride sõnul julgustasid kallimad Maxwell ja Epstein tüdrukut värbama rohkem eakaaslasi, kes Epsteini ja ta sõpru masseeriksid. Prokuröride andmetel maksti tüdrukule massaaži eest sadu dollareid ja maksja oli Maxwell.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles