KLÕPS ⟩ Silvia Ilves naudib tembutamist täiel rinnal: kuu peale see peenutsev kanaema mõtlemine!

Elu24
Copy
Silvia Ilves
Silvia Ilves Foto: Erakogu

Tšellist Silvia Ilves jagas Instagramis mõtteid emaks olemise teemal ning kirjutas, et ema ei pea olema vaid kodune hall hiireke, vaid tuleb osata end ka vabaks lasta. 

«No muidugi olen ma teatud seltskonnas kui tuntud «pahatüdrukust tembutaja,» kes nii mõnelegi oma olemusega piinlikkust valmistada võib ning siinkohal pole ka imestada midagi, kui vein vallatult dekoltee sisse loksub! Ära siis lahmi ja käitu kui metshobu, sa!» kirjutab Silvia Ilves ja jagab fotosid väiksest veiniõhtust. 

Silvia arvates mõtiskleb mõni kindlasti endamisi, et ükski vastutustundlik ema ju ometigi nii ei käituks. «Kuu peale see peenutsev «kanaema» mõtlemine. Mõni naudibki kanaemaks olemist, naudib stressi ning tunnet, et talle pole miskit lubatud, sest ta on ema. Mina elan end õnnelikuks, ning selle eest olen lastele ka õnnelikum ema!» teatab muusik. 

Naine tõdeb, et hirmus vahva on aeg-ajalt raamist välja ronida ja tunded valla päästa. «Tean, et kõlan tobedalt, aga – kui Sul lapsevanemana on antud vaba päev, siis vahel võib ka end teismelise tembutajana tunda!», kirjutab Silvia. 

Kaamera ette ja pildile jäi täpselt see hetk, kui vallatusi täis Silvia dekoltee vahele veini pillas. Vaata lõbusat jäädvustust allpool! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles